13 Noiembrie 2019 publicat în Shopping 2 share-uri

Am ales să îți prezentăm din campania de reduceri Elefant câteva parfumuri de lux de care, odată ce le-ai “cunoscut”, te vei îndrăgosti pe loc de ele.

Black Friday 2019 este în plină desfășurare pe Elefant, unde sunt aplicate reduceri la toată gama de produse - beauty, cărți, cosmetice, fashion. Noi am ales să îți prezentăm câteva promoții la parfumuri pe care trebuie să le ai.

Elefant bifează Black Friday 2019 cu promoții care mai de care mai interesante. De la cărți, parfumuri, cosmetice și ceasuri la bijuterii, jucării și ochelari de soare, există câte ceva pentru fiecare dintre noi. De data asta am ales să îți prezentăm din campania de reduceri câteva parfumuri de lux pe care odată ce le-ai “cunoscut” te vei îndrăgosti pe loc de ele. Și s-ar putea chiar să îți găsești parfumul preferat care să te reprezinte.

Parfumuri de damă la prețuri mici de Black Friday 2019 la Elefant

Apă de parfum My Burberry Black de Burberry

Un parfum relativ recent, lansat în 2016. My Burberry Black de Burberry are o compoziție florală și se remarcă prin combinația de iasomie, trandafiri, piersică, chihlimbar și patchouli. Potrivit atât pentru completarea unei ținute de seară, cât și pentru port de zi, acest parfum este durabil și intens, fiind foarte bogat în miresme de prospețime.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Îl poți comanda aici

Apă de parfum Givenchy Ange ou Demon 

Un alt parfum aflat la reducere de Black Friday pe Elefant este “Înger și demon” de la Givenchy, foarte popular în rândul doamnelor. Elegantă, prețioasă și hipnotizantă, propunerea se impune drept una seducătoare prin combinația enigmatică de cimbru, mandarină, șofran, crin, orhidee, lemn de trandafiri brazilian, mușchi de stejar și tonka cu vanilie. 

O poți comanda aici

Apă de parfum Versace Crystal Noir

Un parfum fascinant și dual - când radical, când tainic. Este ambalat într-o sticluță în degradeuri cu nuanțe delicate mate. Se compune din accente de cardamom, ghimbir, piper (la vârf), pastelat cu bujor, floare de portocal, gardenie (în mijloc) și se nuanțează la bază cu chihlimbar, lemn de santal și mosc. Mai ieftin de Black Friday 2019 pe Elefant, face parte din grupul de parfumuri orientale - original și magic.

Îl poți comanda aici

Apă de parfum Celebrate Life de la Escada

Somptuos, acest parfum de la Escada se impune drept unul cu optimism și invită la fericire și senzația de libertate. Este dulce, un mix între note florale și fructate, care place mai ales celor optimiste dintre noi. Potrivit de purtat la un look de zi, te încântă prin amestecul de miresme de pară, portocală amară, trandafiri, litchi chinensis, ambroxan, mosc și vanilie.

Îl poți comanda aici

Apă de parfum Paradiso Assoluto 

Și gama de lux ROBERTO CAVALLI are mai multe parfumuri intrate în promoția de Black Friday 2019 pe Elefant. Se pun laolaltă note de grapefruit, lămâie, piper roz, wisteria, crin, floarea pasiunii, iasomie, lemn de santal, patchouli și vanilie și rezultă un parfum care evocă o atmosferă optimistă, entuziastă și jovială.

O poți vedea aici

Apă de parfum Hugo Boss Ma Vie

Poți cumpăra apă de parfum de la Hugo Boss Ma Vie cu reducere de 68% pe Elefant de Black Friday. Cu tonuri lemnoase (cactus, frezie, trandafir, iasomie, cedru) acesta este unul modern, feminin și proaspăt. Se poartă și la ocazii, și la ținute casual. Este rafinat prin acordul de plante și foarte rezistent.

O poți comanda aici

Foto fr si main: By Africa Studio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri