Botine elegante care se potrivesc fiecăreia dintre noi - visătoarelor, realistelor, romanticelor, celor rebele și celor încăpățânate. Am ales cateva perechi care să placă tuturor femeilor care caută ceva rafinat.

Odată cu venirea toamnei alegem să schimbăm și perechea de încălțăminte pe care am tot purtat-o până ce gradele să fie așa scăzute. Așa se face că dăm sandalele pe ghete și balerinii pe botine. Sau invers - oricum ar fi, o pereche de botine elegante ar fi perfectă pentru plimbări, pentru întâlniri, pentru muncă sau pentru petrecerile de sezon. Fiecare pereche se alege în funcție de stilul nostru, de culoarea în care este disponibilă, de mărimea tocului și de designul care ne atrage mai mult sau mai puțin. Am încercat să alegem cât mai variat, ca să ne asigurăm că există opțiuni - iată mai jos câteva botine elegante perfecte pentru toamna asta.

Botine elegante cu toc animal print

Această pereche de botine din colecția Marco Tozzi sunt un model care combină materialul sintetic cu cel textil. Într-o nuanță de coniac potrivită de toamnă, acestea au vârful rigidizat și tocul (5-8 centimetri înălțime) masiv și gros cu imprimeu de șarpe. Închiderea se face cu fermoar, iar la exterior botinele au material ce imită pielea întoarsă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Le poți comanda aici

Botine elegante clasice

Clasice, adică pe negru și simple. Aceste botine din piele ecologică sunt pentru femeile care adoptă ținute fashion elegante și care amintesc de moda anilor trecuți. Sunt de la brandul Big Star - au vârful rotund, logo vizibil discret în partea de sus și o bretea decorativă pentru un efect modern. Ca detalii se remarcă aspectul texturat cool.

Le poți comanda aici

Botine elegante cu barete decorative

Aceste botine elegante într-un maro caramel combinat cu maro taupe sunt și îmblănite, ceea ce înseamnă că le poți purta și în zilele mai reci. În model uni sunt casual și se remarcă prin tocul solid și pătrat, dar mai ales prin baretele și capsele ornamentale.

Le poți comanda aici

Botine cu particule strălucitoare

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Într-un albastru sidefat, aceste botine elegante sunt perfecte la ținutele de seară sau pentru club. Mixul de vârf migdalat și toc mediu rezultă într-o pereche de încălțăminte atrăgătoare. Mai are și inserții elastice, un aspect strălucitor și o gaică pe partea din față pentru o pereche cool de botine pentru cele mai îndrăznețe dintre noi.

Le poți comanda aici

 

Botine albastre cu toc subțire

Foarte elegante și care ies rapid în evidență sunt aceste perechi de botine elegante de la Answear. Într-un albastru strident și electric sunt confecționate din material textil cu gulerul gambei moale. Tocul este unul subțire stiletto, așa că se potrivesc mai ales cu un outfit seducător.

Le poți vedea aici

Botine elegante cu tocul decupat

O pereche de botine care se poartă mai ales când gradele de-afară sunt ceva mai prietenoase, pentru că sunt ceva mai subțiri și nu asigura căldura pe care poate că o vânezi la o pereche de încălțăminte de sezon. Noi am găsit niște botine negre, care au tocul și niște inserții cu animal print. Iar tocul este tăiat puțin pentru a lasă o impresie chic. 

Le poți comanda aici

Botine damă cu șiret

O pereche de botine visinii care ne-a atras atenția pentru cât de rafinate sunt. Se potrivesc atât la plimbări, cât și (mai ales) la petreceri. Au vârful ascuțit și tocul subțire, iar închiderea cu șireturi le fac să aibă un ușor aspect vintage și retro.

Le poți comanda aici

Botine argintii pentru plimbări

O pereche de botine slip-on confecționate din piele ecologică și material textil. Sunt argintii și căptușite cu materiale textil, decorate cu ținte și au cusături faine. Talpa este aderentă și vârful rotunjit, tocul gros și jos.

Le poți comanda aici

Foto fr si main: By Victoria Chudinova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri