16 Octombrie 2019 publicat în Shopping 6 share-uri

Eșarfele colorate pot fi un ultim touch care să vină în completarea unei ținute perfecte de toamnă, când zilele sunt gri și mohorâte - alege-o pe cea care ți se potrivește!

Accesoriile pot reprezenta cel mai de efect detaliu din ținuta pe care o gândești pentru tine. Că este vorba despre bijuterii, despre o pălărie sau despre geantă, cu siguranță că fiecare are un rol esențial în completarea unui look spectaculos. Fularele sau șalurile sunt la fel de importante așa că ne-am gândit că, având în vedere că toamna este ceva mai mohorâtă, să îți sugerăm câteva eșarfe colorate. Sunt perfecte pentru purtări, port și atitudini de invidiat.

Eșarfă colorată modernă

Această eșarfă cool în model cu dungi se evidențiază prin combinații de culori închise - gri, muștar, maro și vișiniu. Completează într-un mod modern ținutele pentru sezonul rece, astfel că ție îți este mai ușor să te simți mai încrezătoare. Este din material acril, iar asta o face groșută și suficient de călduroasă pentru zilele reci.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

O poți comanda aici

Eșarfă multicoloră

Din categoria eșarfe colorate, modelul trendy ales de noi are un imprimeu multicolor care inspiră la creații de ținute de sezon. Cu imprimeu vesel și cu franjuri decorativi, aceasta se potrivește la orice stil de outfit, fie el elegant, rebel sau sport.

O poți comanda aici

Eșarfă casual model colorat

Seria de eșarfe colorate poate însemna și eșarfe în nuanțe drăguțe, ceva mai vii și energice. În combinații de verde crud și oranj, poate fi luată la plimbare pe străduțele londoneze. De fapt pe oriunde, deși are imprimat steagul Marii Britanii. Este în stil casual, ceea ce o face potrivită pentru ținutele de zi.

O poți vedea aici

Eșarfă cu franjuri

De la Pepe Jeans London am răscolit prin propunerile de eșarfe colorate și am dat peste una într-un galben copt. Din material sintetic este un model în carouri cu terminații chic, mulțumită franjurilor decorative. Parte din colecțiile de toamnă-iarnă o să fie suficient de moale și călduros pentru plimbările prin oraș.

O poți vedea aici

Eșarfă colorată de firmă

Cu forme geometrice schițate în culori interesante, această eșarfă de la Desigual are o temă modernă. Mai potrivită când gradele nu sunt chiar scăzute, poate devenit un accesoriu de nelipsit în ținuta ta de toamnă. Ca detalii se remarcă prin ciucurei simpatici din loc în loc, în partea de jos a ei.

O poți vedea aici

Eșarfă cu pliuri colorate

În pliuri, această eșarfă este într-un roz pal stins. De la Tom Tailor, șalul este cu model floral și realizat din material sintetic, având și terminații franjurate. Este ceva mai scurt și se potrivește în toate anotimpurile, așa că ar putea fi cea mai bună investiție în lista de achiziții de accesorii feminine.

O poți vedea aici

Eșarfă cu imprimeu baroc

Din țesătură din vascoza imprimată, eșarfa aleasă de noi din portofoliul La Femme 2019 este dreptunghiulară. Are terminații nefinistate și grație modelului versatil se poate purta atât la ținute office de muncă, cât și la cele casual de oraș. Este un produs de import din Franța, deci are și aerul ăla boem.

O poți vedea aici

Foto fr si main: By Andrey Raevskih /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri