17 Octombrie 2019 publicat în Shopping 2 share-uri

Covoarele pentru living trebuie să fie moderne și să fie alese în funcție de stilul personal care te caracterizează. Și pentru că știm că este greu de ales când ai multe opțiuni, găsești mai jos câteva recomandări.

Ne place să credem că un living nu trebuie să fie doar spațiul de primire al musafirilor, ci și locul în care alegem să ne refugiem după o zi de muncă și când căutăm relaxare. Pentru ca spațiul să fie cât mai confortabil - se ține cont de lumini, de culori, de decorațiuni - avem grijă să alegem ce ni se potrivește și ne place cel mai mult. Iar covoarele moderne joacă un rol esențial în construirea unui locșor doar al nostru. Iată mai jos câteva propuneri interesante.

Covor modern living

În culori tomnatice, acest covor universal se potrivește într-o sufragerie cu mobilă și accesorii în tonuri închise. Acesta oferă un aspect interesant încăperii grație modelului abstract, plus că are finisaj heat-set frisé ceea ce înseamnă că scapi de senzație de picioare reci. Pare că este ca o pictură deosebită și prețioasă!

Îl poți vedea aici

Covor living cu imprimeu floral

Un covor turcesc care asigură o atmosferă veselă în living! Grație printului cu flori de primăvară, în dimensiuni augmentate, acesta este îmbunătățit cu metoda heat-set frise. Mai exact o tehnică prin care fibriele prelucrate termic conferă rezistență la uzură. Culorile sunt intense, profunde, iar combinația de tonuri rezultă în ceva original.

Îl poți vedea aici

Covor de sufragerie cu model fluturi

Pentru un living shabby, acest covor modern va veni în completarea unei teme care mizează pe ceva romantic. Cu suprafață antiderapantă pe dedesubt, acesta va face casa mai vioaie și va invita la relaxare grație mixului de desene energice. Este ușor de întreținut: realizat din micropoliamidă și se curăță ușor în mașina de spălat.

Îl poți vedea aici

Covor living cu forme geometrice

DIn seria de covoare moderne, interesant și versatil ni se pare acest covor cu desene geometrice care va înviora o încăpere monotonă. Partea inferioară este din iută, ceea ce îl face și durabil la deteriorare, nu doar aspectuos. Cu o cromatică uimitoare și cu schițe perfecte covorul acesta va fi ca o formă pretențioasă a stilului tău de design.

Îl poți vedea aici

Covor living multicolor

Covoarele moderne pot fi și ceva mai atipice ce desene. Așa se face că modelul Spectrum Handy Multicolor imită un joc de Twister. Este potrivit într-o cameră care a mizat pe simplitate și pe teme industriale, S-ar putea să fie o alegere ceva mai puțin discretă dacă vrei ceva care să nu fie strident și țipător ca nuanțe.

Îl poți vedea aici

Covor living cu broderie

Pentru că ne plac covoare moderne, ne-am gândit să alegem și unul țesut manual din lână și cu flori brodate pa margine. Pare să fie desprins din paginile cu basme orientale unde se descriu camere magice - are motive florale și tradiționale inedite.

Îl poți vedea aici

Covor modern din material textil

De un albastru pătrunzător, acest covor modern pentru living este și mătăsos la atingere și plăcut la vedere. Chia este fabricat din fibre naturale ce nu permit să lasă aspectul de scame. Cu culori ivoire și verde, ne poartă cumva cu gândul la file de povești din India.

Îl poți vedea aici
 

Foto fr si main: By 2M media /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri