Lenjeriile de pat 3D au devenit de curând un trend menit să coloreze cât mai îndrăzneț dormitorul. Am ales pentru tine câteva modele spectaculoase ca aspect ca să te pregătești altfel să îți încarci bateriile în timpul somnului.

Lenjeriile de pat se aleg din considerente dintre cele mai subiective. Așa că nu ar trebuie să ne mire atunci când ne îngrămădim să luăm în considerare tendințele chiar și când vine vorba despre ceva mai futurist, cum ar fi lenjeriile de pat 3D. Acestea nu au nimic tehnic în creare, ci doar sunt confecționate astfel încât modelele să fie în relieff. Completează într-un mod interesant patul și il face din ceva banal în ceva cool pentru că sunt imprimate digital și lasă o iluzie faină care te transportă în tărâmuri unde imaginația nu are limite.

Lenjerie de pat 3D Lover Box

Din seria de lenjerii de pat 3D, am găsit una care se potrivește într-un dormitor de cuplu sau pentru cineva single care iubește mesajele romantice. Este un set care cuprinde un cearșaf de pilotă, unul de pat și două fețe de perne cu sistem închidere plic. Modernă, colorată, are fundal gri și este decorată cu fundițe și inimioare roșii cu efect supradimensionat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Vei adora instantaneu aceste modele de unghii: 20 de modele superbe de manichiură pentru Paște și primăvară

O poți vedea aici

Lenjerie de pat 3D cu imprimeu floral

O lenjerie de pat 3D cu tematică shabby, una care se potrivește locuințelor colorate în note discrete, cu eleganță și bun gust. Imprimeul floral în nuanțe deschise și stinse conferă un aspect fresh dormitorului. Conține câte un cearșaf de pat și unul de pilotă, care se închid cu fermoar, plus două fețe de pernă. Toate piesele sunt confecționate din bumbac și foarte rezistente.

O poți vedea aici

Lenjerie de pat 3D pe negru

Pentru aceia dintre noi care preferă lenjeriile de pat 3D mai interesante, am găsit un model pe negru. Este dark, dar într-o notă de rafinament, care devine cu atât mai deosebită prin inserțiile de print floral, ce îi atribuie ceva oriental. Confecționate din 100% bumbac, atât cearșafurile de pat și de pilotă, cât și fețele de pernă se închid sigur.

Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient De la puncte minimaliste la buline maxi - manichiura cu puncte este manichiura sezonului! 25 de modele de unghii superbe, moderne, cu puncte

O poți vedea aici

Lenjerie de pat 3D din bumbac satinat

Un set de 4 piese de lenjerii de pat 3D, confecționate din bumbac satinat și cu model în relief. Acesta este disponibil într-o nuanță albastru-argintiu fluorescent care se remarcă prin desene de fluturi, pentru a condimenta puțin o încăpere anostă. Poate deveni centrul de atracție prin invitația la joacă - diverși fluturi multicolori zburdă pe fundal și ție îți place ce vezi. Dimensiune king size.

O poți vedea aici
 

Foto fr si main: By sema srinouljan /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri