3 Octombrie 2019 publicat în Shopping 9 share-uri

Parfumurile orientale ne trimit într-un univers necunoscut, care mizează pe mixuri între condimente și ambră. Sunt puternice și grele, bogate și misterioase, simboluri ale luxului și eleganței.

Parfumurile orientale nu sunt pentru oricine. Până la urmă trebuie să îți dai seama dacă ți se potrivesc sau nu, tocmai pentru că sunt atât de atipice și nu plac oricui - sunt ca niște artificii de sărbători prea luminoase în concepția altora sau prea stinse pentru ceilalți. Dacă ești parte din prima categorie și apreciezi miresmele ușor picante și bogate în combinații nu chiar dulci, ușor dramatice și hipnotizante. Îți facem mai jos câteva sugestii de parfumuri orientale, ca să ai de unde să alegi - veritabile, originale și visătoare.

Master Perfumer Oriental Summer 

Cu o combinație de portocală, iasomie și orhidee, acest parfum este perfect pentru sezonul de toamnă, așa cum îi spune și numele. Lansat de doar trei ani, este o aromă relativ recentă ce s-a impus cu încredere în rândul preferințelor, mai ales că are un preț de achiziție foarte mic. Este ambalat într-o sticluță transparentă, decorată în roșu cu scris șters auriu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Îl poți vedea aici

Lancome Tresor parfum oriental

Un parfum oriental de seară, lansat la începutul anilor ‘90, un parfum cu o istorie ca un basm arăbesc - mereu plin de surprize. La notele de bază se recunosc piersică, lemnul de santal, vanilia, vetiver, moscul si ambră, la cele de mijloc trandafir bulgăresc, cedru, heliotrop, miere, stânjenel, trandafir, iasomie iar la vârf floare de cais, bergamotă, liliac, lăcrămioare, piersică, trandafir, violetă. Fabulos, fin, inedit și subtil, un parfum de mândrit cu el.

Îl poți comanda aici

Donna Karan parfum oriental Nectar Love

Un parfum floral oriental, potrivit atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, propunerea de la Donna Karan este una cu sezonalitate completă. La notele de jos are mosc, vanilie, cedru, ceară de albine, floare de portocal amar și se completează toul cu iasomie, lăcrămioare și mandarină, nectarină, grepfrut. Irezistibil, acesta parcă te pune să îmbraci natura în cele mai aromate detalii.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Îl poți comanda aici

Victoria’s Secret parfum Tease Rebel

Cu frunze de violetă și trandafir sălbatic, acest parfum oriental te invită să explorezi lumi necunoscute, să te bucuri de aventuri, să te dezlănuți în lume și să ceri mai mult de la tine. Feminin și romantic, este lansat de anul trecut și în scurt timp a devenit un preferat pentru că este fresh, este tineresc și rezistent.

Îl poți comanda aici

Parfum oriental unisex Rasasi Arba Wardat

Într-o sticluță fermecătoare ca un vis de Șeherezada, acest parfum poate intra lejer într-o colecție magică de miresme ademenitoare. În limba arabă numele acestuia simbolizează “patru flori”, aici făcându-se referire la lemn de santal, mosc, bergamotă și note florale care se îmbrățișează împreună pentru un rezultat pasionant și energizant, aducător de bucurii.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Caria dentară – ce este și cum se tratează Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Îl poți comanda aici

Paco Rabanne parfum oriental Olympea

Cu o experiență de decenii, brandul Pacp Rabanne și-a imaginat arome dintre cele mai contrastante. Stilul oriental îmbinat în Olympea este unul sublim, care amestecă cu senzualitate miresmele sărate de mare cu cele calde de vanilie. Pentru când noul întâlnește vechiul, pentru un design italian. 

Îl poți comanda aici

Apă de parfum oriental Nouf Swiss Arabian

Un parfum de seară pentru evenimente și de ocazii, pentru damă, pentru cele încrezătoare și care sunt puternice, independente și mereu gata de provocări. Cu bergamotă, grapefruit, lămâie, chihlimbar, piper, cedru, palisandru acesta are și ceva influențe lemnoase, ceea ce îl face și mai strident și impunător.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

O poți comanda aici

Foto fr si main: By Stanislav71 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri