Găsești câteva decorațiuni cu teme romantice în articolul nostru.

Pernele decorative pot transforma orice încăpere din ceva banal în ceva extraordinar. Dacă sunt alese în funcție de preferințe subiective, cu atât mai bine.

Pentru fiecare dintre noi, alegerea unor decorațiuni pentru casă se poate dovedi o adevărată provocare. Mai ales când vine vorba despre ultimele retușuri și vrei să amenajezi un colțișor care să te calmeze și să te ajute în relaxare. Pernele decorative joacă un rol important în completarea oricărei locuințe - cu inspirație, bun gust și eleganță. Pentru tine am ales câteva modele de perne decorative de inspirație romantică, ca să amenajezi ceva aparte în casa ta.

Pernă decorativă cu fundiță

O pernă decorativă cu fundiță estetică și drăguță, imprimată pe mijloc. Tot fundalul bej este decorat cu inimioare în miniatură, din ce în ce mai mici. Cu un aspect rustic și tradițional, micuța Little Bow ar putea fi cea mai shabby decorațiune din camera ta, care se va transforma într-un locșor primitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

O poți vedea aici

Față de pernă imprimeu cuplu

O pernă decorativă care surprinde un cuplu de bătrâni, unul care ne duce cu gândul la o idilă nemuritoare și care ne face să ne îndrăgostim de ideea de a aparține cuiva. Această decorațiune se potrivește într-un living cu tematică vintage, tocmai că imaginea ne poartă în timpuri vechi ca-n cele mai romantice producții de cinema.

O poți vedea aici

Față de pernă cu bufnițe

Și nu oricum - o pernă decorativă cu bufnițe îndrăgostite! Acest accesoriu poate fi un cadou inspirat pentru iubitorii de bufnițe. Suntem destui, aproape la fel de numeroși ca cei care adoră(m) pisicuțele. Plus că modelul minimalist Cushion Covers Hearts este colorat strident, cât să placă oricui. 

O poți vedea aici

Pernă decorativă cu pisici

Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

Sau cum ar fi să ai o pernă cu niște feline iubitoare, chiar pe canapeaua ta, așteptându-te mereu la o rundă de relaxare. De fapt ăsta este un set cu două bucăți - realizate din material textil, imprimat cu panglică și niște mustăcioase care parcă joacă în propriul musical. Culorile sunt alb-gri-bej-roșu într-un echilibru fain.

O poți vedea aici

Pernă cu ceva dulce

Pentru că pernele cu tematică decorativă pot însemna și perne cu ceva sweet, pentru că îi poți livra și altfel dulciurile preferate. Noi am ales o pernă cu o brioșă. Sau ca o brioșă - moale, pufoasă, apetisantă, colorată. Parcă ar fi venit direct din filele unui basm cu bezele - este din bumbac, cu influențe retro.

O poți vedea aici

Pernă decorativă cu text Love

Nu se poate să cauți perne decorative și să nu alegi una care să aibă și un text personalizat cu tematică romantică. Poate fi folosită ca o completare în dormitor, pentru a intensifica diverse pasiuni ce plutesc prin aer. Modelul ales de noi descrie - “Love makes a house home”. Este într-un design rustic și englezesc. 

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

O poți vedea aici

Pernă decorativă inimioare roșii

O pernă în tematică romantică este una și cu inimi roșii. Un model autentic și modern, această pernă aduce o notă interesantă oricărei locuințe grație modelului în carouri. Este doar în două culori, în alb și roșu, și place pentru că este suficient de simplă cât să atragă atenția în colțul unde stă aruncată.

O poți vedea aici

Pernă decor cu imprimeuri florale

Crochet Choco este o pernă cu ilustrație în stil retro, în nuanțe calde, care o fac perfectă pentru sezonul de toamnă. Aceasta are mai multe pătrate în care sunt ascunse modele crosetate, cu flori, cu inimioare, cu forme geometrice. O decoratiune cochetă și elegantă.

O poți vedea aici

Foto fr si main: By Natakim /Shutterstock

MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri