Pantaloni scurți pentru cele care caută libertate în mișcare - am ales pentru tine câteva dintre cele mai simpatice modele din astfel de ținute.

Pantalonii scurți pot fi secretul tău pentru ținute chic vara asta! Dacă nu ești adepta fustelor sau rochiilor, să știi că îți poate fi extrem de ușor să arăți grozav cu minim de efort. Din fericire, un look lejer se obține ușor, iar pantalonii scurți sunt mai accesibili și versatili decât ai crede. Se văd minunat cu diverse topuri, cămășuțe și maieuri pentru acest sezon călduros.

Pantaloni scurți cu șnur floral 

Pentru că ne plac florile și pentru că este vara - am optat pentru o pereche de pantaloni negri care sunt evidențiați cu niște șnururi decorative cu imprimeuri florale. Sunt de la brandul Only, din denim, model uni și croială regular fit.

Îi poți comanda aici

Pantaloni scurți cu manșete plisate

Sunt pantaloni clasici din blugi care se poartă minunat cu niște sandale cu talpă wedge. Într-un albastru intens au o croială simplă și un stil casual. Talia este înaltă, lungimea scurtă și închiderea cu nasture și fermoar - o pereche de pantaloni pentru femeile care vor ceva clasic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Îi poți comanda aici

Pantaloni scurți cu rupturi decorative pentru femei

Brandul Big Star vine cu o propune foarte elegantă, o pereche de pantaloni de culoare roz prăfuit. Cu talie medie, aceștia au cinci buzunare și sunt confecționați din denim. Ușor lărguți avantajează orice tip de siluetă.

Îi poți comanda aici

Pantaloni scurți cu strat exterior de voal

Sunt de la brandul Desigual, ceea ce îi face foarte colorați și foarte simpatici ca look. Ne plac pentru că vin cu o propunere foarte interesantă - la exterior au un material de voal cu ornamente florale, un strat Platea. Nici că mai ai nevoie de alte elemente de decor.

Îi poți comanda aici

Pantaloni scurți cu talie înaltă pentru femei

O pereche de jeanși scurți care te trimit cu gândul la escapade tropicale, la plimbări pe plajă și la umblete prin destinații cool. Acești pantaloni ne plac pentru că sunt cu talia înaltă, sunt din denim și se remarcă prin detalii precum cordon în talie. Sunt de la Mango, sunt delicați, sunt faini că înfățișare.

Îi poți comanda aici

Pantaloni scurți cu broderie

Cu aspect deteriorat, acești pantaloni scurți de la United Colors of Benetton sunt negri și cu tăieturi decorative. Croiala este regular, dispune de multiple buzunare și talia este normală. În partea stânga au imprimată o floare în relief, brodată și foarte frumoasă ca aspect.

Îi poți comanda aici

Pantaloni scurți în dungi

Pentru damă am mai ales o pereche de pantaloni foarte frumoși - unii cu dungi verticale. Într-o combinație de gri cu alb sunt de la NEXT și au croiala dreaptă. Confecționați din bumbac sunt extrem de comozi și se pot combina cu un tricou.

Îi poți comanda aici

Foto homepage: By A StockStudio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri