4 Iulie 2019 publicat în Shopping 19 share-uri

Vara nu ai nicio scuză să amâni să obții frumusețea pielii și să fiei fină, fără păr și atrăgătoare. Poți face un salon de înfrumusețare chiar la tine acasă cu kiturile de epilare aflate în promoție.

Să scapi de părul nedorit de pe picioare, mâini, subsuoară și nu numai este un proces costisitor ca timp și bani. Poate nu găsești mereu loc la salonul preferat sau trebuie să plătești mai mult decât ar trebui. Vestea bună este că poți să îți faci aceste ședințe de înfrumusețare chiar în intimitatea casei tale, dacă optezi pentru produse profesionale de epilare. Din fericire, în acest sezon astfel de articole de beauty intră la reduceri și poți profita de prețuri mici la kituri de epilare. Sunt gândite în diverse combinații ca să fie mai ușor de pliat nevoilor tale.

Kit epilare ceară Ital Premium și CADOU rezervă ceară 

Se poate utiliza atât în saloane cât și acasă. Setul conține un încălzitor de ceară profesional cu suport dock in de 40 W cu cablu de alimentare, dar și ulei calmant după epilare cu lavandă pentru hidratare și un set de benzi de epilat. Dar și patru rezerve de ceară naturală pentru mai multe situații (piele sensibilă, fire de păr scurte și rădăcini puternice, orice tip de piele) - Azulene, Titanio Rosa, miere de albine și aloe vera de la SensoPro Italia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Îl poți comanda aici

Kit epilare ceară SensoPRO Start Azure cu aplicator îngust

Mai potrivit de utilizat în zone mai mici, acest kit de epilare cu ceară SensoPRO Start Azure oferă tot ce ai nevoie pentru a obține o piele fină la atingere. Include un încălzitor profesional (albastru, cu putere de 250V) și o rezervă de ceară naturală cu mușețel, potrivită pentru orice tip de piele. În plus, se livrează și un set de benzi de epilat și ulei calmant pentru după epilare pentru reducerea apariției inflamațiilor.

Îl poți comanda aici

Kit epilare cu ceară tradițională Granule LUXORISE Germania Diamond Skin

O experiență prețioasă - setul Luxorise conține tot ce ai nevoie pentru procedura de epilare, inclusiv un încălzitor (cu ecran digital, termos, buton rotativ și găletușa detașabilă), unul dintre cele mai performante, cu o capacitate de 800 mililitri. Acesta vine livrat cu ceară de epilare granule cu miere de albine (se poate refolosi), spatule de lemn pentru aplicare și ulei de calmare pentru hidratare care reduce roșeața sau iritarea.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Îl poți comanda aici

Kit epilare ceară Profesional Ital PRO cu ceară 24K Gold

O altă metodă pentru a scăpa de părul nedorit este aplicatorul îngust. Și pentru acesta s-a făcut un kit de epilare care mai include un încălzitor de ceară profesional SensoPro, două rezerve de ceară naturală (una cu mușețel, una cu trandafiri) și un set de benzi de epilat. Rezultatele se obțin rapid și sunt de lungă durată.

Îl poți comanda aici

Kit epilare ceară Sunshine + CADOU gentuță din material satinat

La acest kit de epilare primești cadou și o geantă pentru depozitarea produselor, astfel încât să fie mai simplu să păstrezi dispozitivul. Pachetul profesional include un încălzitor și trei rezerve de ceară, un set de benzi de epilat și un ulei calmant. Adică tot ce ai nevoie plus ceva extra. Și nici că vei mai dori altceva.

10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Il poti vedea aici

Foto homepage: By Syda Productions /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri