Daca iti doresti sa slabesti, este imposibil sa nu fi incercat vreodata un ceai de slabit sau o pastila care promitea rezultate rapide si de durata. Ti-au fost insa implinite asteptarile?
Pastilele pe care le putem lua fara prescriptie, pe care le putem comanda online sau telefonic nu sunt foarte atent verificate si de cele mai multe ori nu sunt tocmai eficiente. Ele se elibereaza fara reteta, pentru ca nu au efecte adverse foarte puternice. Acestea pretind de cele mai multe ori ca ajuta la blocarea depozitarii grasimii, ca maresc rata metabolismului sau ca taie pofta de mancare sau de dulciuri. Problema este ca astfel de medicamente sunt de obicei testate in laboratorul producatorului, asa ca rezultatele promise sunt rodul cercetarii celor ce vor sa vanda cat mai multe unitati. Ar trebui sa ii credem?
Acestea au de multe ori efect laxativ si/sau diuretic. Si este absolut normal sa cantarim mai putin dupa ce am petrecut mai mult timp la baie. Dar acest lucru nu inseamna ca am devenit brusc mai slabe.
Mai avem si asa-zisele produse naturale, care au la baza extracte din plante minune. Acestea pot fi considerate mai sigure, avem mai mare incredere in ele. Problema este daca intr-adevar acele plante au efectele scontate si daca ele se gasesc in ceaiurile respective sau in pastilele in cauza. Un caz recent este cel cu Hoodia, noua planta minune. Se pare ca planta este eficienta, fapt dovedit si de studii independente, dar este foarte greu sa gasesti pastile care chiar contin extractul respectiv de cactus.
Sfatul nostru este sa nu incercati pastile de slabit decat daca v-au fost recomandate de medic. Singurul medicament care functioneaza cu adevarat si care nu are efecte adverse este vointa. Fara ea nu veti reusi nici sa mentineti rezultatele oferite de un pumn de pastile. Si ce sens are sa ne jucam cu organismul nostru?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri