Articolul referitor la necesitatea de a bea suficienta apa a iscat o mica discutie, punandu-se problema cum am putea sa ne educam astfel incat sa consumam acei doi litri de apa considerati obligatorii.
Articolul referitor la necesitatea de a bea suficienta apa a iscat o mica discutie, punandu-se problema cum am putea sa ne educam astfel incat sa consumam acei doi litri de apa considerati obligatorii. Iata ce putem face:
1. Stabileste exact care este cantitatea de apa de care ai nevoie. Pentru adulti, functioneaza de obicei regula de a imparti greutatea corporala la 30. De exemplu, daca ai 60 de kilograme vei avea nevoie de de 2 litri de apa, daca ai 75 vei avea nevoie de aproximativ 2,5 litri etc.
2. Calculeaza cata apa consumi zilnic. Macar timp de cateva zile incearca sa “monitorizezi” consumul de apa. Vezi daca intr-adevar ai nevoie sa maresti cantitatea de lichide.
3. Ia-ti in fiecare dimineata o sticla de apa la tine. Avand-o la indemana vei fi tentata mai des sa bei apa.
4. Tine intotdeauna un pahar de apa pe birou. In momentul in care se goleste ai grija sa nu il lasi prea multe minute astfel.
5. Daca nu iti place gustul de apa, atunci ii poti adauga putin suc de lamaie. Poti incerca si ceaiuri neindulcite. Avand in vedere cat de multe arome sunt disponibile, este imposibil sa nu gasesti una care sa iti placa.
6. Consuma mai multe supe si ciorbe, precum si legume si fructe, care sunt bogate in apa. Nu este nevoie ca intreaga cantitate de apa sa fie obtinuta direct.
7. Bea apa in fiecare moment important al zilei: dimineata la trezire, inainte de a pleca la birou, inainte de a pleca de la birou etc.
8. Stabileste ca nu ai voie sa bei un pahar de suc decat dupa ce ai baut in prealabil patru pahare de apa. Sucurile deshidrateaza si este nevoie de o cantitate de patru ori mai mare de apa pentru a compensa “dauna” produsa.
9. Daca iti place sa faci planificari, atunci poti stabili dinainte cand si cata apa vei bea pe parcursul zilei.
10. Incearca sa bei cu paiul... De cele mai multe ori bem mult mai repede cu paiul si este mai comod. Chiar daca la inceput ti se va parea ciudat, vei realiza ca vei incepe sa bei relativ repede o cantitate mai mare de apa.

Tu cum reusesti sa bei o cantitate suficienta de apa?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri