20 Iulie 2020 publicat în Sanatate 11 share-uri

O dantură sănătoasă se obține și se menține pas cu pas. Iată 5 pași de care să ții cont pentru a avea o dantură albă și un zâmbet tânăr:

4. Rolul fluorizării în prevenirea cariilor dentare

„Fluorizarea este în acest moment destul de controversată. Deși, în mod sigur aceasta influențează pozitiv dinții întărind structura smalțului și împiedicând în acest mod apariția cariilor, se pare că, pe termen lung are efecte secundare cancerigene pentru diverse organe. De aceea, sunt multe țări în care s-a sistat fluorizarea sistemică prin apa de băut, lapte etc. și se limitează la fluorizare locală prin geluri și paste de dinți.”, ne informează specialistul.

5. Alege tehnici moderne de estetică dentară

Estetica dentară începe de la un periaj executat în cabinet și airflow, care conferă o notă de prospețime întregii dentiții, și continuă până la obturația fizionomică bine făcută. Desigur, sunt incluse și fațetele din diverse materiale, fie ele ceramice sau compozit, coroanele fizionomice din ceramică, zirconiu și chiar celelalte lucrări protetice, care toate trebuie să împlinească exigențe estetice sporite. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

„Tot timpul apar lucruri noi, începând cu materiale dentare de ultimă generație, aplicațiile laserului în stomatologie, tipuri de refacere chirurgicală a dinților și țesuturilor moi, până la reconstrucții imediate ale unei arcade întregi cu ajutorul implanturilor și a lucrării protetice pe implant. Important e ca pacientul să mențină legătura cu medicul stomatolog, pentru a afla ce tehnică și ce metodă de tratament i se potrivește cel mai bine”, adaugă implantologul Lorelei Nassar.

Află mai multe informații pe https://www.drnassar.ro/

Foto fr si main: By Rido /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri