4 Noiembrie 2019 publicat în Sanatate 141 share-uri

Sindromul colonului iritabil este un amestec de simptome digestive. Acestea presupun dureri abdominale și balonare.

Rata de vindecare este cu atât mai mare cu cât pacientul, pe lângă terapia adecvată, curată, naturală și fără efecte adverse, înlătură și factorii nocivi sau predispozanți – atât cei de ordin chimic (alcool, tutun, alimente procesate, aditivi alimentari, băuturi nesănătoase), cat și pe cei de ordin psihoemoțional și comportamental.

De ce sa optezi pentru remedii gemoterapice? Avantajul gemoterapiei este dat de faptul că utilizează extracte din celulele stem ale plantelor, care acționează la nivel celular, unde detoxifică și reechilibrează, ajutând țesutul respectiv să-și reia funcția și organismul să-și restabilească starea de sănătate. Majoritatea gemoterapicelor au efect modulator și acționează atât pe hipofuncția unui organ, cât și pe hiperfuncția lui. În plus, gemoterapia este total lipsită de efecte adverse, nu are contraindicații și poate fi administrată inclusiv în timpul sarcinii (cu mici excepții) și copiilor mici, chiar din prima zi de viață.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii

Atentie! Fiecare caz este particular, în practică nu prea întâlnești doi pacienți cu simptomatologie asemănătoare și de aceea este bine ca tratamentul să fie personalizat, adecvat simptomelor și cauzelor specifice pentru patologia fiecărui individ. Schema de tratament cu gemoterapice poate fi îmbogățită sau corectată numai de catre un medic cu cunoștințe de gemoterapie.

Foto fr si main: By Emily frost /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri