sau cum am reusit eu sa ma lupt cu kilogramele...

Am o inaltime de 1,64 si aveam 92 de kilograme la doar 23 de ani. In scoala generala nu fusesem plinuta, insa odata cu adolescenta au venit si kilogramele, din ce in ce mai multe, iar eu nu am luat masuri atunci cand trebuia, cand erau doar cateva peste greutatea ideala. M-am trezit tarziu la o varsta cand, dupa terminarea facultatii, trebuia sa imi gasesc un job bun, de viitor, care sa imi permita sa avansez si astfel am descoperit, din experienta in experienta, cat de importanta este imaginea fizica.

Oamenii n-au timp sa interactioneze cu tine, sa vada ce suflet bun ascunzi si inteligenta agera, insa imaginea aceea plina de celulita si circumferinta corporala mare era respingatoare si, oricat de dureros a fost pentru mine, a trebuit sa accept realitatea, sa nu ma mai mint, sa recunosc ca aveam nevoie sa ma ingrijesc de imaginea mea si, implicit, de sanatatea si succesul meu social si sentimental. Cand toate acestea au inceput sa conteze cu adevarat pentru mine am suferit o depresie si brusc am inceput cu disperare sa caut metode de slabire rapide, evident, dorindu-mi acerb sa arat bine.

Calculandu-mi greutatea ideala, aceasta se invartea in jurul a 55 de kilograme, aceasta insemna ca ar fi trebuit sa slabesc 37 de kilograme. Gasisem pe forumuri metodele despre care se spunea ca ar slabi 15 kg in 3 luni, deci in jumatate de an, dupa socoteala mea, ar fi trebuit sa fiu aproape de silueta unui manechin. M-am entuziasmat si am inceput sa recurg la astfel de metode, sa dau mailuri, sa urmez tot felul de terapii si sa iau flacoane de pastile de slabit, ceaiuri de slabit si sa incerc tot felul de diete care mai de care mai ciudate si mai promitatoare. Am fost inainte la doctor sa imi fac analizele de tiroida ca nu cumva greutatea mea sa aiba la baza un dezechilibru hormonal, dar nu aveam nimic in acest sens, doar colesterolul marit si predispozitie la boala cardio-vasculara (si ficatul cu putina steatoza – grasime).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Asadar am demarat in forta cu diete de infometare, pastile de slabit de la tot felul de firme care pretindeau ca fac parte din medicina naturista si m-am abtinut eroic de la dulciuri. Am reusit sa slabesc in doua luni jumatate 10 kg, astfel ca eram in culmea fericirii! Dar cum orice minune dureaza numai 7 zile, au inceput sa apara problemele de sanatate. Ma simteam epuizata, nu mai aveam pofta de viata, eram irascibila, randamentul meu de munca scazuse undeva la jumatate. Apoi ciclul menstrual s-a dereglat, au aparut alte probleme de sanatate, imunitatea mea a scazut foarte mult si am facut tot felul de infectii, de la candidoze si afte bucale culminand cu raceli frecvente si cistite. N-am mai scazut in greutate ci din contra, am inceput sa pun la loc desi nu mancam pe zi mai mult de o salata, iar in 3 luni am pus peste 20 de kilograme, adica... aveam si mai multe kilograme decat la inceput. Era un cosmar din care as fi vrut sa ma trezesc.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri