sau cum am reusit eu sa ma lupt cu kilogramele...

In final n-am mai rezistat si m-am dus la medic, dandu-mi seama ca situatia ma depasea total. N-am fost la nutritionist ci la medicul de familie la care m-am plans si i-am povestit ce am facut, ce pastile luasem si dupa o lunga mustrare in care ii venea sa dea cu mine de pamant ca nu l-am intrebat inainte de toate astea (a fost medic pediatru inainte sa fie de familie, si ma stia inca de la nastere) m-a trimis la un lung sir de analize de sange, endocrinologice, de inima etc.

Rezultatele erau mai proaste decat crezusem eu, aveam carente serioase de nutrienti, endocrinologic era un dezastru, ficatul ca la hepatiticii cronici si pe deasupra aveam si tahicardie si un sindrom adrenergic daca imi amintesc bine ce mi-a spus, pe care il capatasem de la pastilele de slabit. Ma captusisem si cu o gastrita, nici nu mai stiu cate aveam, oricum, ingrijorator de multe. Ne-am apucat de tratament si usor usor dupa trei luni ma simteam mai bine. Insa in aceste luni mi-a schimbat si regimul alimentar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Asadar dimineata cum ma trezeam (mi-a impus sa ma trezesc mereu la ora fixa pentru refacerea echilibrului hormonal circadian, mai ales al cortizolului pe care il perturbasem prin diete si pastile) si am ales ca ora de trezire 7:00. Imediat cum ma trezeam ma duceam la baie si medicul mi-a zis sa beau pe stomacul gol un pahar plin cu apa, apoi la 5 minute neaprat sa mananc (inainte de masa nu aveam voie nimic altceva, nu cafea, nu alte bauturi). Astfel ca pana imi faceam igiena de dimineata se facea ora de masa.

Aveam voie (ca si acum caci am ramas cu acest regim ca stil de viata) : branza, miere, doua felii de paine, dulceata doar daca era preparata in casa si din fructe acre, doua oua ochiuri in ulei de masline dar cu galbenusul moale sau doua oua fierte tot cu galbenul moale (nu mai mult de 4 pe saptamana), lapte, cereale, iaurt, tarta cu fructe, cascaval, nu mezeluri sau margarina, unt de doua ori pe saptamana, ceai si legume doar daca erau crude in sandwich. Cam atat, mancaruri usoare pe care le variam in fiecare zi.

Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri