6 Februarie 2013 publicat în Sanatate 66 share-uri

Atunci cand ne obisnuim sa ne trezim devreme in fiecare dimineata devenim mai sanatosi, mai bogati si mai intelepti! Desigur, nimanui nu ii place sa se trezeasca de la prima ora, insa trebuie sa stim ca acest lucru ne ofera numeroase beneficii.

6. Cine se trezeste devreme de dimineata se mentine sanatos!

Cercetarile medicale au confirmat faptul ca daca o persoana se pune in pat devreme si se trezeste tot devreme de dimineata, se mentine sanatoasa si in forma. Odata cu trezitul de dimineata, capeti si obiceiuri sanatoase - nu mai sari peste micul dejun si ai timp sa faci exercitii fizice de inviorare.

7. Cine se trezeste de dimineata reduce nivelul de stres din organism!

Image © Shutterstock - 16796227

Atunci cand te culci tarziu si te trezesti tot tarziu devii, la nivel psihologic, stresat - din cauza dezechilibrului creat in organism. Trezindu-te devreme in fiecare dimineata reduci nivelul de stres fizic si psihic si iti mentii mintea proaspata si atitudinea pozitiva! Schimbarea va fi vizibila in cel mai scurt timp.

8. Cine se trezeste devreme de dimineata are timp sa se relaxeze dupa o zi plina!

Daca iti faci obiceiul de a te trezi devreme in fiecare dimineata, iti vei planifica ce ai de facut in timpul zile prioritizand actiunile tale si strecurand printre obligatii si responsabilitatile de la locul de munca momente de relaxare doar pentru tine. In timpul liber vei putea sa te ocupi de pasiunile tale sau pur si simplu sa petreci clipe minunate in intimitatea propriului camin alaturi de cei dragi tie!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Foto front si main © Shutterstock - 4773955

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri