6 Februarie 2013 publicat în Sanatate 66 share-uri

Atunci cand ne obisnuim sa ne trezim devreme in fiecare dimineata devenim mai sanatosi, mai bogati si mai intelepti! Desigur, nimanui nu ii place sa se trezeasca de la prima ora, insa trebuie sa stim ca acest lucru ne ofera numeroase beneficii.

1. Cine se trezeste devreme de dimineata ramane pozitiv intreaga zi!

Image © Shutterstock - 4039069

Daca te trezesti dimineata devreme vei reusi sa mentii o atitudine pozitiva pe intregul parcurs al zilei. Te vei simti proaspata si plina de energie. La fel, trezitul dis-de-dimineata iti ofera si motivatia necesara pentru a trece de problemele de peste zi si te ajuta sa fii mai relaxata atunci cand esti pusa intr-o situatie exceptionala.

2. Cine se trezeste devreme de dimineata este mai increzator in sine!

O persoana care nu reuseste aproape niciodata sa se trezeasca dimineata devreme are, la nivel psihologic, o problema de incredere in propriile forte. Incercand sa faca o schimbare in viata sa si trezindu-se din ce in ce mai devreme va observa o schimbare de atitudine si un nivel mai crescut al stimei de sine. Dimineata, atunci cand ne dam jos din pat si ne pregatim de o zi activa ne bucuram de un sentiment de satisfactie personala sufleteasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

3. Cine se trezeste devreme de dimineata isi descopera, usor, usor, adevarata personalitate.

Daca isi faci un obicei din a te trezi devreme dimineata, combina-l cu momentele petrecute in relaxare sau meditatie. O persoana isi poate gasi foarte usor echilibrul si pacea interioara daca se roaga in fiecare dimineata si isi dedica macar cateva clipe de relaxare psihologica ori meditatie.

4. Cine se trezeste devreme de dimineata este productiv!

O minte proaspata este mai productiva decat una obisnuita sa ‘leneveasca’. Trezindu-te devreme de dimineata vei deveni mai productiv la locul de munca. De ce? Pentru ca o minte alerta produce idei creative extrem de valoroase ce se reflecta in munca si in viata ta.

Image © Shutterstock - 17234263

5. Cine se trezeste devreme de dimineata se concentreaza mai usor!

Stiai ca daca iti inveti organismul sa se trezeasca dimineata devreme imbunatatesti si functia memoriei? La fel, daca te trezesti devreme, te vei concentra mai usor pe tot parcursul zilei.

Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri