7 Octombrie 2011 publicat în Psihologie 328 share-uri

Inceteaza sa te mai abuzezi pe tine insati. Nu vei permite niciodata nimanui sa te abuzeze mai mult decat te abuzezi tu. Insa odata ce ajungi la iubirea de sine, un nou mod de viata iti sta la picioare. Iubirea de sine este fundatia pentru a atinge fericirea personala.

Cand iubesti in acest fel , ii permiti partenerului sa fie cine este, fara sa-I impui cine trebuie sa fie. Nu te vei simti ranita pentru ca nu este ceea ce tu vrei sa fie ci il vei accepta asa cum este si il vei iubi asa cum este.

Dar asta inseamna sa fii si tu in acelasi timp cine esti. Ajunge cu jocurile si strategiile din Cosmo, nu trebuie sa fii altcineva doar pentru a-l cuceri. Cum te astepti sa ai o relatie onesta, pura, bazata pe iubire sanatoasa, daca tu pleci de la inceput cu minciuni si esti altcineva decat esti doar pentru ca te-au sfatuit revistele? Fii cine esti cu adevarat!

Trebuie sa fii precisa cu ceea ce vrei. E necesar sa fii constienta de cine esti si ceea ce iti doresti pentru a putea lua deciziile potrivite.

Inceteaza sa te mai abuzezi pe tine insati. Nu vei permite niciodata nimanui sa te abuzeze mai mult decat te abuzezi tu. Asadar daca esti intr-o relatie in care traiesti abuzuri fizice sau emotionale este pentru ca asta faci cu tine insati. Te detesti atat de tare incat te abuzezi pe tine insati in permanenta, acest lucu reflectandu-se bineineles in celelalte relatii ale tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri