7 Octombrie 2011 publicat în Psihologie 328 share-uri

Inceteaza sa te mai abuzezi pe tine insati. Nu vei permite niciodata nimanui sa te abuzeze mai mult decat te abuzezi tu. Insa odata ce ajungi la iubirea de sine, un nou mod de viata iti sta la picioare. Iubirea de sine este fundatia pentru a atinge fericirea personala.

Daca cineva te va abuza mai mult decat te abuzezi pe tine, vei pleca, dar daca te va abuza mai putin decat te abuzezi tu, atunci vei ramane pentru inconstient vei considera ca meriti. Cu cat te iubesti pe tine cu cat devii mai putin toleranta la abuzurile celorlalti.

Nu degeaba iti vorbesc atat de insistent despre iubirea de sine si nu degeaba spun toti marii ghizi spirituali si psihologi ca este fundatia pentru a atinge fericirea personala. Am trait pe pielea mea si pot sa-ti spun ca lipsa iubirii de sine :

  • reprezinta cel mai mare blocaj in calea fericirii personale.
  • te blocheaza in a atrage partenerul ideal pentru o relatie romantica sanatoasa.
  • este sursa comportamentului adictiv si autodistructiv care cu siguranta nu iti serveste.
  • iti poate bloca sanatatea , prosperitatea si relatiile interpersonale.

Insa odata ce ajungi la iubirea de sine, un nou mod de viata iti sta la picioare. Traind intr-un loc al iubirii reprezinta cea mai implinitoare experiente de viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!


Te invit sa te indragostesti de tine si daca consideri ca rezoneaza cu tine o poti face incepand cu mesajul meu de la inima la inima pentru tine:
Indragosteste-te de tine

Cristina Miculete

Autor, trainer dezvoltare personala, life coach
www.artafeminina.ro
www.ladypersonality.ro

Iti recomandam si articolele:

Iubesti? Te iubesti? Despre iubirea de sine!

De la sacrificiul de sine la iubirea de sine

Respectul de sine


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri