7 Octombrie 2011 publicat în Psihologie 328 share-uri

Inceteaza sa te mai abuzezi pe tine insati. Nu vei permite niciodata nimanui sa te abuzeze mai mult decat te abuzezi tu. Insa odata ce ajungi la iubirea de sine, un nou mod de viata iti sta la picioare. Iubirea de sine este fundatia pentru a atinge fericirea personala.

Majoriatea oamenilor in zilele noastre se plang ca trec prin perioade dificile in relatiile lor. Multe femei spun ca s-au saturat sa incerce si sa esuze din nou si din nou? De ce continui insa sa atragi acelasi tip de relatii?

Problema principala este ca relatia cu noi insine nu este una buna. Toate relatiile tale vor fi o reflectie a relatiei cu tine insati. Vrei sa vezi ce relatie ai cu tine insati, priveste la relatiile pe care le ai cu ceilalti oameni. Vrei sa vezi ce relatii vei avea cu ceilalti oameni, priveste ce relatie ai cu tine! Cat de mult te respecti, cat de mult te iubesti, cat de mult investesti in tine? Atata vreme cat relatia cu noi insine nu se va schimba vom continua sa atragem acelasi gen de relatii pe care l-am atras si pana acum. Avem nevoie sa ne eliberam de judecata de sine.

Chiar daca omul perfect apare acum in viata ta, cat timp crezi ca va ramane langa tine, daca tu nu te respecti pe tine? Daca tu nu te respecti pe tine, nu va exista respect nici in relatia ta. Daca tu nu te iubesti suficient pe tine, nu va exista suficienta iubire nici in relatia ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Mai intai trebuie sa schimbi modul in care crezi despre tine. In ziua in care relatia pe care o ai cu tine este extraordinara vei atrage partenerul perfect in viata ta. Indragosteste-te de tine, acesta este mesajul meu si intr-adevar reprezinta fundatia pentru excelenta in toate domeniile vietii tale. Am ajuns la aceasta concluzie dupa multi ani de studiiu, experiente, trairi si tocmai din acest motiv am simtit ca trebuie sa impart cu tine tot ce am descoperit in cartea pe care o inchin fiecarei femei: Indragosteste-te de tine: Cum sa redevii femeia autentica si increzatoare.

Cand te iubesti pe tine neconditionat cand te respecti suta la suta, cand te onorezi pe tine si nu vei mai face nimic impotriva ta, cand in sfarsit reusesti sa fii in acest mod , acela este momentul in care vei atrage partenerul perfect in viata ta. Si pentru ca vei avea un asemenea respect fata de tine, vei avea un la fel de mare respect pentru el. Si mai mult, nu ii vei permite sa nu te respecte sau sa nu te onoreze. Astfel relatiile tale vor deveni diferite de tot ce ai experimentat pana acum pentru ca nu vei mai avea nevoia de a-l controla pe celalat din gelozie sau pentru ca esti nesigura in legatura cu tine.

Daca esti intr-o relatie presarata cu control, gelozie, abuzuri si lipsa de respect inseamna ca nu faci nimic pentru a te respecta pe tine, ca nu te iubesti pe tine si pana nu vei remedia aceste lucruri, relatiile tale vor continua sa fie la fel de dureroase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri