12 Septembrie 2018 publicat în Psihologie 224 share-uri

Tot ceea ce există în Univers poarta cu sine o vibrație, inclusiv cuvintele pe care le gândim și le rostim.

Așa încât, de secole la rândul, oamenii au folosit cuvintele pentru a se vindeca. Cuvintele pot fi folosite pentru a împărtăși o istorie dar și pentru a ne ajuta să exprimăm un adevăr profund.

Putem folosi cuvintele ca pe niște medicamente ale sufletului. Poți folosi mesajele de încurajare pentru a te monta în cele mai grele momente. Acestea poartă cu sine o vibrație înaltă și te pot ajuta să îți eliberezi corpul, mintea și spiritul de tensiune.

Nu uita niciodată că poți folosi cuvintele ca pe niște instrumente ale minții, nu uita că acele cuvinte potrivite au puterea de a transforma modul cum gândim atunci când le rostim în mod repetat. Ele ne rescriu programările subconștiente negative și ne ajută să ne recăpătăm forța interioară. Dacă suferi de anxietate și atacuri de panică, încearcă să folosești și aceste mesaje încurajatoare ca pe niște adjuvante emoționale, pe calea recalibrării.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Terapia Bowen – tehnica neuromusculară care stimulează organismul să se vindece Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani?

Citește și: Atacurile de panică: 7 sfaturi practice pentru a preveni atacurile de panică

**În mod evident cel mai bine este să consultați și un specialist – psiholog, psihoterapeut – dacă frica dumneavoastră este cronică.

Imagine: Shutterstock

Iată 7 mesaje de încurajare care îți merg la suflet și înving frica

1. Nimic nu mă poate înfrânge, nu am să renunț la puterea mea!

E cel mai important lucru pe care nu trebuie să îl uiți în momentele grele. Toate prin câte ai trecut, toate acele lucruri care ți-au cauzat frica, toate te-au antrenat pentru acest moment. EȘTI MAI PUTERNIC/Ă DECÂT FRICA TA!

2. Curiozitatea mea este mai mare decât frica!

Nu-i așa că vrei să vezi ce se va mai întâmpla? Nu vrei să afli cum se va sfârși totul până la urmă? Nu vrei să îți găsești liniștea în faptul că ai lăsat ca lucrurile să se desfășoare până la capăt? Că ai trecut prin toate? Că până la urmă viață așa este să fie iar tu ai fost martor/a la toate acestea? Îndrăznește să vrei să afli ce se va întâmpla…

Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

3. Sunt acea persoană curajoasă care face față acestei situații!

Tot ceea ce îți dorești este de cealaltă parte a fricii! - George Addair

Îndrăznește să crezi că poți să faci față acestei situații de care îți este atât de teamă. Care ar fi cea mai bună versiune a ta dacă nu ar fi frică? Cum reacționează cea mai iubitoare, capabilă și compasivă parte din tine cu privire la acest sentiment?

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri