Anxietate și atacuri de panică: 7 mesaje vindecătoare care îți merg la suflet și înving frica

12 Septembrie 2018 publicat în Psihologie 224 share-uri

Tot ceea ce există în Univers poarta cu sine o vibrație, inclusiv cuvintele pe care le gândim și le rostim.

4. Totul se transformă!

Nimic nu rămâne la fel pentru totdeauna. Acest lucru de care îți este frica va dispărea la un moment dat. Și nu va fi plăcut sau ușor să treci prin aceste evenimente, dar va trece! Amintește-ți că va trece. Te vei uita în urmă la aceste lucruri care nu îți dau pace acum și cu siguranță le vei percepe diferit pe viitor.

Nu rezista fricii, lasă ca aceasta să îți deschidă ochii. Vezi ce conștientizări îți pot oferi aceste întâmplări. Ce te învață frica?

Imagine: Shutterstock/ Hopeful.ya

5. Îmbrățișez lucrurile pe care nu le cunosc și sunt deschis/ă față de un viitor mai bun!

Poate că ceea ce este oferit este mult mai bun decât îți poți închipui în acest moment. Poate că este un drum către ceea ce îți dorești cu adevărat. Cum ar fi să te deschizi ca să afli cum se va termina totul? Dă-ți voie să mergi mai departe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Îți recomandăm și: Neurologii au descoperit-o: Aceasta este melodia care reduce anxietatea cu 65%!

6. Întâmpin orice moment din viața mea cu inima deschisă!

Poți să îi faci față. Poți să te deschizi vieții. Poți să trăiești această viață din perspectiva iubirii și a curiozității. Este posibil. Dacă îți dorești acest lucru, este posibil.

7. Pot găsi aspecte ale vieții mele pentru care să fiu recunoscător/oare.

Sentimemntul de recunoștință poartă cu sine cea mai înaltă vibrație. Atunci când treci prin momente acute de anxietate, încearcă să faci o listă cu acele lucruri pentru care încă mai poți avea recunoștința că sunt în viața ta.

Citește de mai multe ori această listă și spune o rugăciune de mulțumire. Vei vedea cât bine îți va face acest simplu gest.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri