Tommy Hilfiger anunță lansarea colecției Toamna 2020 TOMMY ICONS și campania aferentă, care se concentrează în jurul temei ”Moving Forward Together” reprezentând incluziunea și diversitatea.

comunicat de presa

În campania de Toamnă 2020 TOMMY ICONS se regăsesc personaje diverse care reflectă America modernă, toți pledând în modul lor unic pentru o mai mare incluziune în industrie. Colecția va fi disponibilă în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate, la nivel global, din noiembrie 2020.

Punându-i sub lumina reflectoarelor pe cei care nu sunt reprezentați corespunzător în industria fashion, campaniile TOMMY HILFIGER continuă să aducă în atenția publicului declarații îndrăznețe despre cum ar trebui să arate moda, sărbătorind și portretizând cu mândrie modelele care provin din medii diferite, au diverse mărimi, vârste, etnii și care aleg să-și exprime personalitatea în moduri diferite. Campania Toamna 2020 TOMMY ICONS este un nou pas în această călătorie, bazându-se pe istoria brand-ului în depășirea limitelor a ceea ce reprezintă industria modei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

În campania de toamnă 2020 TOMMY ICONS se regăsește un mix de figuri iconice la nivel global, extrem de inspirator, persoane care transpun consumatorii într-o călătorie a auto-exprimării, prin autenticitatea lor neîngrădită și încrederea în a fi exact cine sunt. Cei care s-au alăturat campaniei sunt următorii:

• Halima Aden: Un model de culoare de succes, care poartă hijab, și care prin prisma funcției de Diversity Editor în cadrul Vogue Arabia, devine vocea puternică a celor care deseori nu se fac auziți.

• Carolyn Murphy: Un puternic susținător al sustenabilității și un supermodel care sfidează stigmatizarea vârstei în industrie.

• Dilone: Model, actriță și activistă, care prin look-ul ei androgin sfidează normele de gen.

• Michaela DePrince: O orfană a războiului civil din Sierra Leone care a devenit o renumită balerină, cunoscută la nivel internațional.

• Soo Joo Park: Un top model corean – american care susține extinderea reprezentării BIPOC în industriile beauty și fashion.

• Jasmine Sanders: Un supermodel cu un background multicultural care încurajează dreptatea socială pe conturile ei de social media.

• Precious Lee: Un model de culoare plus-size, actriță, scriitoare și activistă care pledează pentru diversitatea culturală dar și corporală în industria modei, TV și film.

• Audrey Hilfiger: Artistă, antreprenor și activistă care susține comunitatea LGBTQI+, donând 25% din profiturile de la Centrul Ali Forney pentru susținerea, protecția și dezvoltarea acesteia.

Întruchipând tema ”Moving Forward Together”, set-up-ul campaniei Toamna 2020 TOMMY ICONS a fost Golden Oak Ranch de la Disney, unde fotograful Dan Martensen a reușit să surprindă și să celebreze prin forța imaginii frumusețea unicității culturale. Urmărind direcția campaniei redată prin acest mix de talente, design-ul colecției TOMMY ICONS a fost conceput din perspectiva unui caleidoscop all – American. Colecția emană o energie modernă care prinde viață printr-un stil aventuros, păstrând ADN-ul și valorile specifice brand-ului.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri