Idei de cadouri de Crăciun de la Sabon

Comunicat de presă

Ați început și voi să fredonați „It's beginning to look a lot like Christmas”? J La Sabon atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă te învăluie de la începutul lunii noiembrie. Doar așa vei avea timpul necesar să explorezi cu migală întreg universul de cadouri Sabon. Pășește împreună cu cei dragi în regatul de poveste al celor mai frumoase momente.

Hai la joacă pe tărâmul Sabon unde și cele mai fastuoase visuri se împlinesc!

Bucuruia de a dărui

Este adevărat că celor dragi le arătăm prețuirea noastră cu multe ocazii de-a lungul anului. Însă atunci când mireasma bradului împodobit fastuos amestecat cu aroma dulce de scorțișoară și cu câte și mai câte alte delicii ne învăluie, parcă devenim prea plini de gânduri liniștite și afectuoase, așa e?

Iar la Sabon se știe că sărbătorile de iarnă sunt un prilej mirific de-a dărui, de-a fi împreună și de-a împărți cadouri minunate ce exprimă sincer dragostea și recunoștința noastră. Explorează colecția splendidă de cadouri Sabon și transformă luna decembrie într-un șir strălucitor de momente de încântare și surprize incredibile.

Sabon ți-a pregătit o gamă bogată de seturi-cadou, fiecare produs în parte fiind selecționat cu dăruire astfel încât să se completeze perfect iar tu să oferi doar bucurie celor dragi. Cadourile sunt ambalate cu rafinament într-o cutie elegantă, învelită în hârtie albastră, fină ca mătasea, iar ca ultim detaliu este adăugată panglica de satin.

Sugar Plum – aroma unui Crăciun de poveste cu Sabon

Bogăția gingașă a floarei de prun desăvârșește colecția de produse Sabon în ediție limitată. Un parfum festiv care alături de notele florale delicate, completate cu mosc și lemn de santal, oferă noii game senzualitate și mister.

Vei regăsi această mireasmă specială în produsele preferate precum exfoliant și loțiune de corp, ulei de duș, unt de mâini, EAU de Sabon, aromă de cameră, săpun, bulgăre mineral plus un produs specific perioadei magice ce urmează, lumânarea parfumată, toate menite să-ți înnobileze căminul și să-ți prefacă ritualul de beauty în cea mai savuroasă poveste, cu iz de Crăciun.

Tu știi câte zile au mai rămas până la Crăciun? J

Descoperă răsfățul festiv pe care Sabon ți l-a pregătit pe www.sabon.ro sau în magazinele Sabon, unde te poți bucura de fiecare produs în siguranță!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri