Baiatul cu Flori si We Do Wow Events iti ofera cele mai bune idei de cadouri pentru onomastică

comunicat de presa

Peste un million de români îşi serbează onomastica pe 8 noiembrie, de Sfinţii Mihail şi Gavril. Un număr şi mai mare de români caută cadouri de Sfinţii Mihail şi Gavril pe care să le ofere sărbătoriţilor. Venim în întâmpinarea acestora cu câteva idei de cadouri care pot topi inima oricui.

We Do Wow Events şi Băiatul cu Flori s-au gândit la ce-şi doresc clienţii, la ce le-ar aduce bucurie şi au realizat cele mai drăgălaşe cadouri pe care aceştia le-ar putea oferi. Oferta este variată. Oricine poartă numele Mihaela ori Gabriela va fi încântată să primească de onomastică un semn de iubire sub forma unui buchet de flori, însoţit de o jucărie de pluş ori prăjituri. Tu alegi sub ce formă vei trimite mesajul tău de dragoste şi admiraţie la sărbătoriţi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

Iată câteva variante de cadouri pentru sărbătoriţii zilei:

  1. Buchet delicat şi ursuleţ de pluş

Imaginează-ţi cum se va simţi sărbătorita care se va trezi la uşă cu un buchet de flori delicate, însoţite de un ursuleţ de pluş drăgălaş care va purta un bileţel de dragoste! Efectul va fi WOW, aşa cum este şi preţul acestui cadou. Doar 150 de lei.

  1. Buchet de trandafiri roşii şi maimuţică de pluş

Dacă sărbătorita este o femeie pasională şi jucăuşă va fi încântată să primească un buchet de trandafiri roşii şi o maimuţică haioasă de pluş. N-o să ştie dacă mai întâi să te sărute pasional sau să ţopăie de bucurie. Oricum, reacţia ei va face toţi banii. 295 de lei.

  1. Buchet de trandafiri roşii, ursuleţ de plus şi prăjituri

Acest cadou poate fi achiziţionat în aceste zile cu un preţ redus de la 340 de lei la 275 de lei. Efectul pe care îl va avea este garantat. Cine nu-şi doreşte să fie răsfăţat de ziua numelui?

Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli
  1. Buchet de trandafiri roşii şi ursuleţ panda

Chiar dacă se spune că ursul panda este foarte leneş, acesta nu va întârzia să ajungă la sărbătoriţii de Sf. Mihail şi Gavril. Va aduce cu el şi un buchet superb de trandafiri roşii. Cum să nu-l îndrăgeşti? Şi costă doar 185 de lei întregul cadou.

  1. Aranjament flori, tort şi prosecco

Chiar dacă nu se mai pot organiza evenimente spectaculoase, poţi crea tu o atmosferă de sărbătoare, în intimitatea casei, de Sfinţii Mihail şi Gavril. Surprinde sărbătoritul cu un aranjament floral, un tort delicios şi o sticlă de prosecco care, la un preţ redus de la 400 de lei la 345 lei, pot ţine locul unei întregi petreceri.

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri de Sfinţii Mihail şi Gavril pe care le-am pregătit pentru voi. Pe site-ul Băiatul cu Flori vei descoperi şi mai multe oferte. We Do Wow Events şi Băiatul cu Flori îşi pun în slujba clienţilor toată creativitatea, pasiunea şi experienţa de peste 10 ani în domeniu. Livrează fericire indiferent de vremuri, iar efectul este întotdeauna WOW!

Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

La mulţi ani tuturor celor care îşi serbează numele de ziua Sfinţilor Mihail şi Gavril!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri