Avon lansează în România noua gamă de parfumuri Maxima & Maxime

12:10, 1 Octombrie 2019 publicat în Noutati

Cu o versiune pentru bărbați și una pentru femei, gama oferă un parfum care se menține pe piele un timp îndelungat.

Comunicat de presă

AVON lansează în România noua gamă de parfumuri premium Maxima & Maxime, o colecție creată de parfumieri de talie mondială, cu formule cu ingrediente divine, inspirate de puterea zeilor, ce surprind esența încrederii în sine și îți aprind flacăra interioară la maximum.

Citeste si:
AVON creează în premieră 2 parfumuri ce intensifică atracția dintre...
AVON creează în premieră 2...

Cu o versiune pentru bărbați și una pentru femei, gama oferă un parfum care se menține pe piele un timp îndelungat, oferă un boost de încredere și dezvăluie potențialul maxim.

Fiecare parfum a fost creat după principiile alchimiei moderne, combinând ingrediente naturale și molecule în așa fel încât sunt transformate în elixiruri prețioase.

Citeste si:
Today Tomorrow Always by AVON sărbătorește 15 ani de la lansare
Today Tomorrow Always by AVON...

Gama pentru ea are o aromă încântătoare creată pentru a evidenția noblețea notelor calde de floare siminoc, considerată ,,floarea eternității” (notă de bază), cu nectarină catifelată (notă de vârf) și glorioasa și opulenta iasomie sambac (notă de mijloc) – ingrediente ce creează un buchet floral seren, care captează focul zeilor, îți aprinde flacăra interioară la maximum și îți lasă amprenta oriunde pășești.

Gama pentru el are o aromă puternică din note de Olibanum (note de bază), senzuală și caldă, esență care în egipteana veche înseamnă ,,parfumul zeilor” și unul dintre cele mai scumpe ingrediente din lume, combinată cu frunze răcoritoare de mandarin (notă de vârf) și acorduri lemnoase intense (notă de mijloc). Amestecul divin de ingrediente îți dezvăluie potențialul maxim, îți aprind și evidențiază unicitatea și forța din tine.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri