Prima vopsea permanenta fara amoniac, infuzata cu Nectar Floral & Uleiuri Botanice! de la Schwarzkopf

comunicat de presa

Stiati ca...

...Nectarul a fost bautura preferata a zeilor romani? Timp de milenii, fluturii, pasarile colibri si albinele au fost irezistibil atrase de catre dulcele lichid divin produs de natura, prin plante si flori. Cunoscut si sub numele de “ambrozie”, conform mitologiei grecesti, oamenii care beau acest lichid deveneau nemuritori.

Si, in timp ce trendul floral cucereste mapamondul, “flower power” devine sursa de inspiratie pentru ultima generatie de coloranti de par, care detine secretul intensitatii si luminozitatii culorii. Inspirat de cel mai special dar al naturii, ultimul colorant Schwarzkopf fara amoniac combina calitatile divine ale nectarului floral cu cele ale uleiurilor botanice, pentru un par stralucitor si sanatos, cu reflexii radiante.

Nectarul floral este secretul...
... intensitatii si luminozitatii culorii!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului

Nectra Color este o vopsea permanenta fara amoniac, delicata cu parul, care ingrijeste parul, pastrand intensitatea, stralucirea si bogatia culorii.

Nectra Color inglobeaza un sistem optimizat cu continut de ulei pentru performanta de neegalat in intensitate si stralucire a colorarii fara amoniac. In plus, garanteaza hranire suprema a parului datorita formulei sale unice cu Nectar Floral & Uleiuri Botanice.

Inovatia Nectra promite:

  • Performanta a culorii fara amoniac, de neegalat ca intensitate si stralucire
  • Ingrijire de exceptie & culori luminoase
  • Reflexii radiante ale culorii si bogatie intensa a nuantei
  • Parfum floral divin
  • Acoperire pana la 100% a firelor albe

Formula cremoasa a inovatiei Nectra Color este infuzata cu nectar floral si uleiuri botanice. Hraneste intens parul, ii ofera reflexii stralucitoare si bogatie intensa a nuantei si il face matasos la atingere. In plus, parul este mult mai usor de pieptanat si mult mai rezistent (cu pana la 90 % mai putin par rupt fata de parul netratat).

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Îți doresc timp…

Formula fara amoniac este imbogatita cu uleiuri naturale pentru o culoare fabuloasa, intensa si stralucitoare si acoperire de pana la 100% a firelor albe.

Crema de baza Nectra Color are un parfum placut, fapt ce permite compozitiei florale sa isi deschida buchetul de arome unice, care inglobeaza cate un strop de esenta de zmeura si pere, si o combinatie unica de fructe exotice, pentru o experienta senzoriala cu adevarat unica.

Balsamul pentru ingrijire si stralucire cu Nectar Floral, ulei din samburi de caise si panthenol netezeste parul dupa colorare, fixeaza culoarea si o protejeaza impotriva decolorarii.

Rezultatul: culori intense, luminoase, pline de stralucire, durabile si un par cu aspect sanatos si matasos.

Nectra Color cu Nectar Floral & Uleiuri Botanice este o experienta a colorarii cu adevarat unica pe care parul o va iubi!

Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Gama Nectra Color ofera 14 nuante stralucitoare, de la blond deschis, pana la roscat, nuante de saten si negru.

Pret recomandat : 23,99 lei/ bucata
Mai multe detalii pe www.nectra-color.ro

Nectra Color de la Schwarzkopf:
Culoarea pe care parul tau o va IUBI!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri