Cu puternice influente ale filozofiei si tehnicilor orientale stravechi, Colectia Premium Spa a fost dezvoltata de specialistii de la Amway pentru a oferi doamnelor si domnisoarelor alintul perfect pentru armonie si echilibru.

Comunicat de presa

Produsele Premium Spa, Spuma de baie si de dus, Exfoliant si Spuma de corp, curata, regenereaza si hidrateaza pielea, prin actiunea miraculoasa a untului de shea si a uleiului de migdale, excelente pentru o piele sanatoasa si plina de stralucire. Concertul oriental al ingredientelor este completat si de guma guar, o planta aromatica si cu specific indian, dar si de uleiul de piersici, bogat in vitamina E. Parfumul sublim si delicat de ceai verde transpune simturile oricarei femei pe taramuri indepartate, unde fiecare rasarit si apus de soare aduc pacea si linistea pentru a crea o stare de armonie interioara.

Spuma de baie si dus pentru catifelare si hidratare ofera alternativa evadarii in lumea exotica a Asiei. Guma guar hidrateaza intens si in profunzime epiderma, in vreme ce uleiul de piersici, bogat in vitamina E, o lasa matasoasa si seducatoare. Puternic, dar delicat, Exfoliantul de corp pentru regenerare si purificare exfoliaza delicat si stimuleaza epiderma. Datorita esterilor de jojoba, produsul catifeleaza si reda stralucirea naturala a pielii. Imbogatita cu ingrediente pretioase din Asia, Spuma de corp pentru hidratare si revitalizare invaluie pielea intr-un parfum delicat, stimuland fluxul de energie celulara si lasa epiderma tonifiata si revigorata, conferindu-i in acelasi timp un sentiment de liniste sufleteasca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Amway invita toate doamnele si domnisoarele sa se lase invaluite in nuantele si texturile minunate ale naturii si sa se bucure de noua colectie Premium Spa, pentru a intra intr-o stare de armonie si relaxare.

Noua colectie Premium Spa, cu ingrediente orientale, poate fi comandata de pe site-ul https://www.amway.ro/our-brands/premium-spa-collection sau de la Intreprinzatorii Amway.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri