Colgate Romania lanseaza o noua campanie, Experimentati diferenta pentru o gura mai sanatoasa, dedicata gamei de produse de igiena orala Colgate Total. Desfasurata in perioada 14 - 23 februarie 2014, evenimentul promoveaza importante mesaje cu privire la sanatatea orala si sfaturi pentru o ingrijire corespunzatoare.

comunicat de presa

O igiena orala corecta are beneficii nu doar asupra sanatatii gurii, ci si asupra starii de bine a intregului organism, iar misiunea Colgate Total este de a asigura dinti albi si sanatosi. Formula Colgate Total contine o combinatie unica de ingrediente, ce combate cele mai frecvente probleme de sanatate orala - carii, placa dentara, tartrul, gingivita si respiratia neplacuta, oferind protectie timp de 12 ore. Dupa 24 de ore, ingredientele active ajuta la intarirea smaltului dintilor, iar dupa patru saptamani se poate observa imbunatatirea sanatatii gingivale.

• Colgate Total PRO Interdental

In timpul periajului, formula sa avansata elibereaza milioane de micro-particule, chiar si in spatiile greu accesibile dintre dinti, luptand impotriva placii bacteriene si oferind o senzatie de curatare in profunzime.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

• Colgate Total Original

Sistemul sau unic lupta impotriva bacteriilor si ajuta la prevenirea reaparitiei placii bacteriene si a gingivitei, pana la 12 ore.

• Colgate Total Fresh Stripe

Cu o aroma proaspata de menta pentru o respiratie placut mirositoare, formula sa avansata ofera protectie timp de 12 ore.

• Colgate Total Advanced Whitening

Formula sa indeparteaza cu grija petele de pe suprafața dinților si reda albul natural al zambetului, oferind protectie impotriva principalelor probleme ale igienei orale.

• Colgate Total Advanced Clean
 

Lupta eficient impotriva placii bacteriene pentru senzația periajului profesional care dureaza, asigurand protectie completa imbatabila pentru o sanatate orala optima.

• Colgate Total ProGum Health

Cu o formula concentrata de fluor, elimina bacteriile si previne inflamarea si sangerarea gingiei. Lupta eficient impotriva placii dentare, gingivitei si parodontozei.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

• Colgate Total ProGum Health Whitening

Ofera protectie gingiei, elimina bacteriile care cauzeaza afectiuni gingivale si, in acelasi timp, asigura un efect de albire a dintilor.

Impartaseste experienta Colgate Total si castiga premii pe masura

Campania Colgate Total include si un puternic suport digital: microsite-ul www.colgatetotal.ro, dezvoltat special pentru acest eveniment, unde consumatorii au sansa sa participe la concursul online “Impartaseste experienta si castiga” in perioada 3 februarie - 27 aprilie. Utilizatorii sunt invitati sa acceseze site-ul, sa impartaseasca experienta lor Colgate Total si pot castiga, prin tragere la sorti, premii atractive saptamanale - rame foto digitale Sony - sau marele premiu - un televizor de ultima generatie Samsung Smart LED 3D. In plus, pe aceasta platforma, consumatorii pot descoperi informatii utile pentru o sanatate orala mai buna cu ajutorul materialelor video educative prezente pe site, precum si beneficiile oferite de produsele Colgate Total.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Mai multe informatii despre campanie, produsele Colgate Total si concursul “Impartaseste experienta si castiga” sunt disponibile pe site-ul Colgate www.colgate.ro si pe pagina de Facebook Colgate Romania.

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri