Ce ai spune daca „Ziua Asternuturilor Proaspete” ar putea deveni „Saptamana Asternuturilor Proaspete”?

Comunicat de presa

Ei bine, de acum acest lucru este posibil! Intreaga gama Lenor are in componenta sa micro capsule concentrate de parfum, care sunt depozitate in material in ultimele etape ale ciclului de spalare. Pe masura ce dormi in asternurile spalate cu Lenor, micro capsulele se sparg si elibereaza noi miresme, oferindu-ti prospetime pe parcursul unei intregi saptamani.

Cu doar o singura spalare, te poti bucura timp de 7 zile de asternuturi proaspete! Alege sa-ti oferi atat tie, cat si familiei tale momente de bucurie! Micile placeri pot fi gasite in orice moment sau activitate, iar Lenor, nu numai ca aduce confort si bucurie in familia ta, dar transforma si spalatul intr-o activitate placuta, cu experiente senzoriale intense. Poţi sa incerci oricare dintre variantele Lenor, acum cu un preţ atractiv, putand experimenta astfel arome diferite in fiecare luna.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

„Ne dorim sa va oferim ocazia de a simti timp de o saptamana intreaga prospeţimea asternuturilor. Datorita miresmei indelungate, prospeţimea pe care o simteai pana acum doar in <Ziua asternuturilor proaspete> se prelungeste cu Lenor pe o perioada de 7 zile”, afirma Razvan Resmeriţa, Brand Communications Manager Procter & Gamble.

Fie ca iti place sa te relaxezi in pat, sa sari, sa te invelesti sau sa strangi sub barbie asternutul, cu siguranta adori senzaţia pe care o primesti cand acesta este curat şi are un miros proaspat. De acum inainte, atat in prima zi in care schimbi asternutul, cat si la 7 zile distanta, senzaţia de prospeţime va fi aceeasi, pentru ca tu sa fii rasfatata si sa-ti rasfeti la randul tau familia zi de zi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri