Apa este vitala pentru viata noastra, reprezinta saptezeci la suta din corpul uman si este responsabila de curatarea sistemelor noastre, hidratarea tesuturilor musculare, de refacerea celulelor si transportul substantelor nutritive prin corp.

Comunicat de presa

Tipul de apa pe care il consumam este deci foarte important – apa poluata sau apa cu substante si compusi toxici poate face cu adevarat rau corpului nostru. Folosirea unui filtru de apa va ajuta la evitarea substantelor nocive identificate in apa obisnuita si este o solutie mult mai ieftina decât apa imbuteliata.

Filtrele de apa, precum Brita Maxtra, sunt o abordare excelenta pentru a fi siguri ca obtinem cea mai curata apa disponibila. Apa de la robinet este tratata cu clor si alte substante pentru a o purifica.

Aceste substante pot fi daunatoare corpului si dau un gust neplacut apei. In plus, pe traseul apei de la sursa pana la robinetul nostru, se acumuleaza multe impuritati (nisip, pamant, rugina) si chiar metale grele (cupru, plumb) care intra in apa noastra de consum. Filtrul BRITA elimina toate aceste substante.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Filtrul va elimina clorul din apa, oferind un gust proaspat fara mirosuri si va micsora in mod considerabil concentratia de metale din apa. Filtrul poate ajuta la stoparea unui numar distinct de boli cum ar fi cancerul vezicii urinare, cele mai multe tipuri de cancer rectal si de colon. Indiferent daca cumparati apa imbuteliata, se poate intâmpla totusi sa nu obtineti siguranta pe care o obtineti cu ajutorul filtrului Brita Maxtra.

Un alt lucru bun al utilizarii unui sistem de filtrare precum Brita Maxtra este economia realizata. Achizitionarea de apa imbuteliata nu este ieftina si poate deveni obositor sa fii fortat sa te duci la magazin pentru a cumpara si cara sticle grele cu apa. Folsind cana BRITA faceti e economie serioasa, avand in vedere ca obtineti 150 de litri de apa filtrata folosind un singur filtru Brita Maxtra.
”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

In plus, folosind filtrul Brita salvati planeta de poluare, deoarece sticlele de plastic nu prea se recicleaza si ajung in gropile de gunoi unde se descumpun in circa 50.000 de ani. Un filtru Brita Maxtra, filtreaza minim 150 de litri de apa, ceea ce este echivalent cu 30 de bidoane de apa de 5 litri, sau 75 de sticle de 2 litri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri