17 Iulie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Campania "Se cauta zambetul The One!" ia startul pe 26 iulie si va dura cinci saptamani, perioada in care va beneficia de o campanie integrata de comunicare in magazine si in mediul digital.

Mai multe informatii si regulamentul campaniei vor fi disponibile incepand cu 26 iulie pe pagina de facebook www.facebook.com/ColgateRomania sau pe site-urile www.colgate.ro si www.colgatemaxwhite.ro. Produsele participante in campanie sunt: pastele de dinti din gamele Colgate Advanced White, Colgate Max White, Colgate Max White One, periuta de dinti Colgate Advanced Whitening, periuta de dinti electrica Max White One Sonic Energy, apele de gura Colgate Plax Whitening.

Gama de albire Colgate pune in valoare zambetele

Produsele Colgate Whitening, prin formulele unice care indeparteaza petele si previn aparitia tartrului, pun in valoare cel mai important accesoriu al fiecaruia - zambetul! In plus, Colgate propune linii de produse diferentiate pentru a oferi fiecarui consumator tipul de zambet dorit.

Colgate Advanced Whitening contine o formula activa ce inlatura in mod delicat petele, pentru a reda si mentine albul natural al dintilor, oferind dinti mai albi in 14 zile. Colgate Max White One, prin ingredientele similare celor folosite de catre medicii dentisti in albirea dintilor, garanteaza un zambet cuceritor, cu efect de albire vizibil in 7 zile, iar Colgate Max White asigura un alb stralucitor prin formula cu micro-cristale pentru albire. Folosirea regulata, de 3 ori pe zi, cate 2 minute, va va ajuta sa va pastrati dintii albi mai mult timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Pentru un zambet din ce in ce mai alb si stralucitor, specialistii in ingrijirea orala recomanda si produsele complementare: periuta de dinti Colgate Advanced Whitening, periuta de dinti electrica Max White One Sonic Energy si apa de gura Colgate Plax Whitening, special concepute pentru albirea dentara.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri