16 Iulie 2012 publicat în Noutati 20 share-uri

O data cu varsta, proprietatile de autoregenerare ale pielii scad si aceasta devine mai predispusa la aparitia primelor semne de imbatranire: ridurile. Iar daca epiderma prezinta un grad ridicat de sensibilitate, ingredientele din produsele anti-imbatranire alese trebuie sa fie cu atat mai atent selectionate, pentru a nu irita pielea.

Comunicat de presa

Gama Eucerin Q10 Active este special creata pentru a stimula reactivarea si regenerarea naturala a celulelor tenului sensibil, foarte sensibil si chiar intolerant. Produsele gamei nu contin parfum si coloranti, iar eficienta lor pe pielea sensibila si foarte sensibila este dovedita clinic.

Liniile fine si ridurile sunt reduse, fiind prevenita in acelasi timp formarea de riduri noi. In plus, coenzima Q10 protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ, ce au un efect daunator asupra pielii. Pielea devine sensibil mai neteda, vizibil mai mai ferma, si beneficiaza de ingrijire intensiva, in profunzime. Formula Eucerin Q10 Active este recomandata de peste 10 ani, coenzima Q10 proprie pielii prevenind si luptand impotriva ridurilor fine, completand deficitul de energie cauzat de varsta si imbunatatind in acelasi timp regenerarea celulara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?
Fiecare produs din gama Eucerin Q10 Active este special dezvoltat pentru diferite zone ale fetei si pentru toate momentele de aplicare: crema de zi pentru pielea uscata, fluidul de zi pentru pielea normala spre mixta, crema de ochi cu factor de protectie solara si crema de noapte.

Fluidul Eucerin Q10 Active este special creat pentru a sustine abilitatile naturale de regenerare a tenului caracterizat printr-o sensibilitate evidenta. Este un produs anti-rid usor, pentru pielea normala spre mixta, ce se bucura de eficienta demonstrata si de toleranta la nivelul pielii. In numai 5 saptamani, printr-o utilizare regulata, ridurile sunt vizibil reduse iar pielea isi recapata fermitatea si elasticitatea naturala. Datorita formulei foarte usoara, fara ulei, se absoarbe rapid in piele. Pret de farmacie: aprox 73 RON

Crema de zi Eucerin Q10 Active contracareaza direct activitatea celulara redusa, una dintre cauzele cele mai importante ale formarii ridurilor. Printr-o utilizare regulata, profunzimea ridurilor este redusa in mod vizibil in 5 saptamani. Produsul este ideal ca baza de machiaj si nu contine parfum. Pret de farmacie: aprox 77 RON
Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Crema de noapte Eucerin Q10 Active imbunatateste substantial procesul de regenerare a celulelor pielii pe timpul noptii, completand ritualul de ingrijire inceput cu crema de zi si reducand profunzimea dupa numai 5 saptamani de utilizare. Pret de farmacie: aprox 79 RON.

Crema de ochi Eucerin Q10 Active reduce semnificativ profunzimea ridurilor din jurul ochilor si reduce vizibil cearcanele dupa 5 saptamani de utilizare regulata. In plus, Coenzima Q10 in combinatie cu filtrele de protectie solara (FPS 6) protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a imbatranirii premature. Pielea din jurul ochilor este sensibil mai ferma si mai fina, iar cearcanele si pungile din jurul ochilor sunt vizibil reduse. Pret de farmacie: aprox 63 RON.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri