Special conceputa pentru femeile ocupate, presate de timp, Lotiunea Micelara curata si indeparteaza machiajule oferind prospetime si catifelare intr-un singur gest. Bogat in Avène Apa Termala, acest produs calmeaza in mod natural.
Curata,
Indeparteaza machiajul...
Prospetimea rutinei zilnice combinata cu modernul…

Pentru ca soarele este in continuare foarte puternic, va propunem Avene Lotiune Micelara, recomandat de Laboratoarele Dermatologice Avene atat primavara, cat si vara, ca program complet, special formulat pentru contactul cu soarele, imbinand proprietatile calmante, delicate si prospetimea, datorita texturii sale fluide.

Special conceputa pentru femeile ocupate, presate de timp, Lotiunea Micelara curata si indeparteaza machiajul, oferind prospetime si catifelare intr-un singur gest. Bogat in mult apreciata Avène Apa Termala, acest produs calmeaza pielea in mod natural. Este disponibil in 2 variante: 200ml si 400 ml.

Agentii sai surfactanti de curatare sunt organizati in micele care de asemenea contin alfa bisabol, care in contact cu pielea ofera senzatia de curatare usoara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Se aplica cu ajutorul unui disc demachiant pe fata, ochi si buze. Nu necesita clatire.

Comunicat de presa

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri