15 Iunie 2012 publicat în Noutati 2 share-uri

Anotimpul cald si-a intrat in drepturi, prilej ideal pentru a petrece clipe speciale alaturi de bebelusul tau: zile insorite la plaja, picnicuri la iarba verde sau plimbari placute in natura.

O aplicare corecta: cand si cum?

Produsele NIVEA Baby asigura un maximum de protectie solara daca sunt aplicate pe pielea bebelusilor sau a copiilor intr-o maniera correcta. Asadar, aplicati cu generozitate crema sau lotiunea de protectie - altfel, factorul de protectie va fi diminuat.

De asemenea, este important ca pielea copiilor sa fie protejata in permanenta, chiar si in zilele innorate, sau in timpul plimbarilor lungi, cu masina. Razele UVA patrund prin nori sau sticla, avand acelasi efect nociv asupra pielii.

Sfaturi pentru o protectie eficienta a pielii bebelusilor si copiilor

  • Evitati expunerea directa la soare - in special la orele pranzului, intre 11 AM si 3 PM. Nu uitati: bebelusii mai mici de un an nu ar trebui sa fie deloc expusi la lumina directa a soarelui in aceast interval.
  • Hainele ofera o protectie suplimentara, insa atentie: doar cele uscate si opace. Hainele umede permit unor cantitati mai mari de radiatii sa patrunda pana la piele. Cea mai eficienta protectie este asigurata de tesaturi dense din bumbac, denim sau satin. Cel mai slab nivel de protectie este oferit de tesaturile mai largi, din materiale creponate. De asemenea, e important sa va asigurati ca micutii poarta palarii cu boruri cat mai largi, pentru a acoperi zonele sensibile ale fetei si gatului.
  • Nu uitati de protectia solara pentru ochi: folositi ochelari de soare cu filtru UV, de calitate.
  • Folositi produse de protectie solara cu spectru larg de filtrare, ce protejeaza atat impotriva razelor UVB, cat si a celor UVA. Aplicati cantitati suficiente de produs si nu uitati de zonele mai sensibile: ochi, urechi, gat, scalp si spate.
  • Repetati aplicarea o data la doua ore, sau chiar mai frecvent: dupa inot, dupa folosirea prosopului sau in cazul transpiratiei excesive.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri