Picioare grele? Natura iti ofera picioare usoare

Comunicat de presa

Picioare grele? Natura iti ofera picioare usoare

Gama RuscoVen de la Aboca, nr. 1 in Italia este solutia 100% naturala ce favorizeaza microcirculatia si calmeaza senzatia de picioare umflate si grele, oferind prospetime si confort. O gama completa de produse - in&out –capsule si gel pe baza de ingrediente din Agricultura Ecologica, ideala pentru sanatatea si revitalizarea picioarelor , mai ales la sfarsitul zilei.

Ingrediente naturale: Ruscus, Centella, Hamamelis, Vita de vie rosie sau Castan salbatic favorizeaza circulatia la nivel periferic, conferind picioarelor tonifiere si prospetime.

Vino in farmaciile Help Net si descopera oferta speciala a verii: la achizitionarea oricarui produs Ruscoven, primesti CADOU un RuscoVen Gel BIO.

Skincode Essentials Lotiune pentru fata spf 50

100% fara coloranti, conservanti sau ingrediente de origine animala
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Laboratoarele elvetiene Skincode au elaborat o formula inovativa potrivita pentru toate tipurile de ten, chiar si pentru cele mai sensibile ce asigura protectia optima impotriva radiatiilor solare, prevenind efectele nocive ale radiatiilor UV asupra pielii.

CM-Glucan, ingredientul principal are rol in stimularea mecanismului de aparare a pielii si in sustinerea regenerarii celulare; Vitamina E cu actiune anti-oxidanta si de hidratare si untul de Shea regenereaza celulele si intarzie imbatranirea.

Produsul este disponibil in farmaciile Help Net.

Pool Pharma Mg. K Vis Pocket Stick,
Explozie de energie concentrata intr-un plic
Maxima energie; Mini format; Gata de baut

  • Combate oboseala si stresul in orice moment la zilei;
  • Elimina durerile musculare cauzate de antrenamentele la sala;
  • Suport in perioadele stresante de studiu sau la birou;
  • Format practic, gata de baut chiar si fara apa;
  • Gust racoritor de portocale.

Produsul este disponibil in farmaciile Help Net.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri