15 Iunie 2012 publicat în Noutati 2 share-uri

Anotimpul cald si-a intrat in drepturi, prilej ideal pentru a petrece clipe speciale alaturi de bebelusul tau: zile insorite la plaja, picnicuri la iarba verde sau plimbari placute in natura.

Comunicat de presa

Expunerea micutului tau la soare este extrem de benefica, ajutand la fixarea vitaminei D in corp, necesara pentru absorbtia calciului in oase. Insa la fel de cunoscute sunt efectele negative ale soarelui, ce actioneaza mult mai rapid si agresiv in cazul pielii sensibile a copiilor. Pentru a te bucura in siguranta de zilele insorite petrecute impreuna cu micutul tau, NIVEA iti ofera crema de protectie solara NIVEA Baby Sun SPF 30 si lotiunea NIVEA Baby Sun SPF 50+, ce intampina nevoile speciale ale pieli bebelusului si asigura protectia eficienta impotriva razelor nocive UVA/ UVB.

Pielea bebelusilor - sensibilitate crescuta

In timp ce ne expunem la soare, celulele secreta melanina, substanta responsabila cu pigmentarea pielii. Acesta este principalul mecanism natural de aparare a pielii impotriva razelor nocive UV. Pielea bebelusului poate asigura protectie naturala impotriva efectelor nocive ale soarelui pentru o perioada foarte limitata: sunt suficiente intre 3 si 5 minute pana la aparitia primelor arsuri. Tocmai din acest motiv, pielea micutilor are nevoie de o atentie sporita, alaturi de o ingrijire in profunzime, pe toata durata expunerii la soare, iar alegerea unor produse eficiente, cu un factor de protectie ridicat este cu atat mai importanta pentru ca cel mic sa se bucure de o vara frumoasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Protectie eficienta, de lunga durata

Pielea sensibila a bebelusilor are nevoie de o protectie eficienta atat impotriva razelor UVB, ce cauzeaza arsurile, cat si a razelov UVA, ce patrund mai adanc in piele si sunt responsabile pentru efectele nocive pe termen lung. Crema de protectie solara pentru bebelusi NIVEA Baby Sun SPF 30 si lotiunea pentru protectie solara ultra-ridicata NIVEA Baby Sun SPF 50+ ofera maximum de protectie impotriva arsurilor solare si a efectului negativ indus de actiunea razelov UV, datorita formulei de inalta toleranta, bazata pe un sistem echilibrat de filtre fizice si organice, pentru ca micutul tau sa se poata bucura linistit de primele raze de soare din viata lui.

Dezvoltate in colaborare cu medici dermatologi si pediatri, produsele contin un complex pentru protectie cu vitamina E, pro vitamina B5 ce actioneaza, de asemenea, impotriva radicalilor liberi indusi de razele UV, impiedicand aparitia alergiilor. Produsele sunt rezistente la apa si nu contin alcool, parfum sau coloranti. Formula delicata, ce respecta nevoile fragile ale pielii, se absoarbe usor, lasand pielea fina si catifelata.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri