Deodorantul tau iti ofera o stare de bine, prin protectia oferita si prin mirosul placut.
Comunicat de presa

Dar de cate ori nu ti s-a intamplat sa-ti strici garberoba dupa ce ai folosit deodorant, datorita petelor galbene care apar pe haine?

Pentru ca hainele tale sa arate perfect mai mult timp, Colgate-Palmolive lanseaza Lady Speed Stick Stainguard si Mennen Speed Stick Stainguard - noile deodorante solide care iti sunt alaturi in lupta impotriva formarii petelor galbene pe haine.

Lady Speed Stick Stainguard a fost conceput special pentru tine, femeia moderna, de cariera, intotdeauna impecabila si cu un program incarcat. Indiferent daca iti petreci ziua la birou, fugi de la o intalnire la alta, iei pranzul in graba sau te relaxezi la o cina cu prietenele, vei fi incantata sa observi ca Lady Speed Stick Stainguard te protejeaza in orice situatie. Pentru a arata mereu impecabil, investesti timp si energie in alegerea hainelor tale si faci acest lucru cu pasiune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Daca shoppingul este modalitatea ta preferata de evadare din stresul cotidian, folosind noul deodorant stick vei avea grija de garderoba ta si iti vei pastra hainele „ca noi”, pentru mai mult timp.

Mennen Speed Stick s-a gandit la tine, barbatul activ, capabil sa imbine perfect viata profesionala cu cea sociala, de dupa serviciu. Pentru a face fata oricarei situatii, abordezi un stil vestimentar versatil cu elemente care se preteaza mai multor tinute. Ti se intampla adesea sa fugi in oras cu prietenii imediat dupa serviciu, purtand aceeasi camasa, dar vrei sa arati impecabil pe toata durata zilei? Solutia este Mennen Speed Stick Stainguard, noul deodorant solid care te protejeaza 24 de ore, fara sa lase urme galbene pe haine. Cu ajutorul sau, vei arata mereu ireprosabil si vei atrage atentia intr-un mod placut.
Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Produsele din gama Stainguard pot fi secretul pentru o tinuta impecabila, de dimineata pana seara. Tehnologia inovatoare cu care au fost create deodorantele Lady Speed Stick Stainguard si Mennen Speed Stick Stainguard impiedica patarea hainelor si te ajuta sa iti pastrezi intacta garderoba in care ai investit bani, timp si imaginatie.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri