7 Iunie 2012 publicat în Noutati 1 share-uri

Colgate Total lanseaza intre 31 mai si 1 iulie o campanie dedicata relatiei medic-pacient - „Multumesc, Doctore!” - prin care pacientii isi pot manifesta recunostinta pentru profesionalismul si grija primite de-a lungul timpului de la propriul lor medic dentist.

Comunicat de presa

Relatia pe care fiecare dintre noi o are cu stomatologul sau este foarte importanta si, prin diferitele noastre proiecte, incercam sa incurajam o legatura cat mai speciala si de durata intre pacient si medic. De data aceasta, dorim sa oferim pacientlor oportunitatea de a multumi medicilor dentisti pentru efortul si profesionalismul cu care isi sustin misiunea de promovare a sanatatii!

 

Este, cu alte cuvinte, o campanie de celebrare a relatiilor reusite! Colgate Total este partenerul de incredere al medicilor dentisti si reprezinta, totodata, alegerea optima pentru o protectie completa si de lunga durata a sanatatii orale.” au declarat reprezentantii Colgate-Palmolive (Romania).

Campania isi propune sa creeze o platforma de comunicare integrata, cu activare atat in mediul digital, cat si in magazine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Accesind mediul digital, pacientii isi pot recompensa medicul dentist pentru grija si expertiza dovedite, surprinzandu-l la urmatoarea vizita cu o felicitare de multumire, ce poate fi descarcata de pe pagina de facebook Colgate Romania – www.facebook.com/ColgateRomania.

Incepand cu data de 31 mai si pana la 1 iulie, consilierii Colgate Total vor fi prezenti in marile lanturi de magazine din tara (Carrefour, Real, Cora, Auchan si Kaufland), oferind informatii despre campanie, precum si sfaturi pentru o igiena orala corecta. Pe toata perioada campaniei, toti cei care cumpara o pasta de dinti din gama Colgate Total, se pot inscrie online pe www.facebook.com/ColgateRomania sau pe www.colgate.ro si pot castiga prin tragere la sorti accesorii electronice pentru a pastra mereu amintirea unui zambet frumos si sanatos: tablete, camere foto sau video, imprimante si rame foto digitale. Marele premiu consta intr-un tratament stomatologic la propriul medic dentist, fericitul castigator avand placerea de a oferi medicului un trofeu Colgate Total – Multumesc, Doctore!, ca simbol al recunostintei pentru grija si implicarea sa.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC

Premiile oferite sunt specifice fiecarei retele de magazine participante la campanie. Regulamentul si detaliile concursului sunt disponibile pe site-ul www.colgate.ro.

Foto fr si main: By didesign021 /Shutterstock

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri