Nu doar mireasa se află în centrul atenției în ziua nunții, dar și mirele. La brațul soției sale, mirele trebuie să arate impecabil. Însă nu doar alegerea costumului este importantă în această zi importantă, ci și accesorizarea. Accesoriile nu sunt chiar elemente secundare, acestea putând să salveze sau să ruineze o ținută.

Fiind vorba de o zi specială, în care multe persoane aleg să fie elegante, aspectul general al ținutei trebuie să fie unul uniform, iar toate articolele purtate să se asorteze unele cu celelalte. În rândul accesoriilor accesoriilor unui mire, ce nu ar trebui să lipsească din cadrul unei apariții de succes fac parte șosetele. Vrei să știi la ce să fii atent atunci când asortezi șosetele la costumul de nuntă? Iată recomandările!

Alege șosetele în aceeași nuanță cu costumul

Pentru a obține un look impecabil, nu uita că șosetele sunt vizibile, iar nunta este un eveniment special, care, în funcție de participanți, poate impune un anumit cod vestimentar.

Ca să mergi la țintă în alegerea nuanței șosetelor, pentru ca aceasta să se potriveasca perfect cu costumul tău, fă o vizită unui magazin de ciorapi. Acolo, nu numai că vei vedea exact modelul, culoarea și textura șosetei, dar vei putea fi și sfătuit de către personalul magazinului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Șosetele colorate, doar pentru cei îndrăzneți

Pentru unii, nunta nu ar putea să nu fie cel mai potrivit moment potrivit pentru a alege șosete în nuanțe țipătoare sau modele cu un imprimeu care nu se potrivesc unui costum elegant.

Așa cum am menționat anterior, șosetele pentru costumul de nuntă se asortează cu acesta, și nu cu pantofi. Astfel, este recomandat să alegi șosete în nuanțe închise, de negru sau bleumarin. În cazul în care decizi să porți la nuntă un costum de culoare deschisă, poți opta pentru șosete gri, maro sau bej.

Poartă doar șosete trei sferturi

Un alt detaliu de care merită să ții cont în alegerea șosetelor pe care le porți la nuntă este lungimea acestora. Șosetele scurte sunt mai degrabă destinate ținutelor sportive. Acestea trebuie să fie suficient de lungi, astfel încât, atunci când te așezi, să nu se vadă pielea. Nu trebuie decât să alegi culoarea potrivită, în funcție de nuanța costumului și să te asiguri că se potrivește cu costumul de mire.

Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

La fel de bine trebuie să arate și pantofii. Se recomandă să cumperi pantofii pentru nuntă cu câteva săptămâni înainte de ziua cea mare, pentru a-i proba și a observa dacă îți creează probleme atunci când îi porți pe o perioadă mai lungă de timp.

Ține cont de materialul sosetelor

În ceea ce privește materialul șosetelor pe care le vei purta la nuntă, ai mai multe opțiuni. Găsești șosete din fibre naturale, din fibre sintetice sau combinații ale acestor materiale.

Dacă optezi pentru șosete din fibre naturale, precum bumbacul, trebuie să știi că acest material permite pielii să respire și are proprietăți antibacteriene. De aceea, șosetele din bumbac sunt potrivite pentru orice sezon. În timpul verii, șosetele de bumba permit picioarelor să respire, iar în sezonul rece, vor reține căldura, pentru a-ți oferi confort termic. Poți alege, de asemenea, șosete din mixuri de materiale, care se comportă bine și oferă picioarelor un anumit nivel de compresie.

Cum să alegi componente pentru baia ta Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ?

Șosetele au o însemnătate specifică în ținuta de nuntă. Alege-le cu grijă, ca să te poți simți bine, într-o zi specială pentru tine!

Sursa foto: Photo by Álvaro CvG on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri