3 Noiembrie 2021 publicat în Moda 35 share-uri

Cu ocazia participării la Conferința Națiunilor Unite privind schimbările climatice din 2021 care a avut loc la Glasgow, Scoția, Kate Middleton și Prințul William au purtat ținute albastre accesorizate cu maci roșii – mesajul transmis de aceștia nici că putea fi mai clar.

DESCHIDE PREZENTAREA

Kate Middleton și Prințul William – mesajul ținutelor albastre

La recepția pentru câștigătorii Premiului Earthshot - inițiativa lui William de a găsi soluții creative pentru schimbările climatice, cei doi au purtat ținute albastre (în culorile oceanului) împodobite cu maci roșii (simbol al amintirii în Marea Britanie).

Kate Middleton a purtat o rochie midi în culoare albastru regal, realizată de brandul londonez Eponine, conform Harper's Bazaar, asortată cu pantofi negri Rupert Sanderson și cercei cu topaz albastru by Kiki McDonough, potrivit People.

Un utilizator Twitter a remarcat că Ducesa de Cambridge a mai purtat acea rochie în trecut: „Are sens pentru durabilitate. Probabil că are această piesă de ceva vreme.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

În cursul zilei, cei doi au vizitat Alexandra Park Sports Hub din Dennistoun pentru a se întâlni cu cercetași, pentru a face grătar cu burgeri vegani, pentru a stropi semințe de flori și pentru a învăța abilități de întreținere a bicicletelor, conform Yahoo!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri