Vara este anotimpul in care ne deconectam de la realitatile zilnice pentru o binemeritata vacanta. Tinutele de vacanta trebuie sa imbine confortul, comoditatea si lejeritatea, mai ales datorita temperaturilor ridicate care ne fac sa ne indreptam atentia spre anumite materiale.

Daca esti pasionata de tot ce este nou si in trend, cu siguranta nu vei dori sa pierzi din vedere tendintele fashion ale fiecarui sezon. Ca sa fii in trend si sa te imbraci la moda si in vacanta, fii la curent cu ultimele noutati, astfel incat sa imbini stilul tau confortabil cu ceea ce se poarta acum.

Tendintele fashion din acest an se axeaza mult pe combinatii monocrome, de exemplu, alb si negru, dar si pe cele realizate cu piese vestimentare in culori tari, cum ar fi fuchsia, portocaliu sau verde viu. Daca vrei sa te bucuri de o colectie noua de haine de vara pentru femei, urmareste propunerile noastre si te vei imbraca la moda oriunde si oricand.

Poarta rochii sau fuste din voal plisat

Rochiile sau fustele din materiale vaporoase si subtiri sunt oricand alegeri potrivite pentru tinutele tale de vara. Fie ca le porti cu sandale comode, sneakersi sau chiar pantofi fără toc, ele sunt potrivite atat pentru dupa-amiezele de vara cat si pentru plimbarile lungi de seara. Poti opta pentru variantele boho-chic, lungi pana aproape de pamant, pentru un look relaxat, sau pentru materiale si imprimeuri colorate, care dau un aer boem dar elegant tinutei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Pentru un outfit mai original, dar la fel de comod alege pentru zilele de vacanta fustele lungi sau demi din voal plisat. Acestea au revenit in tendinte si se vor dovedi o alegere inspirata pentru orice zi calduroasa de vara. Completeaza tinuta cu pantofi usori, comozi si preferabil cu o geanta mica sau un clutch.

In vacanta alege o salopeta sau o tinuta cu pantaloni lejeri

Poți compune oricand o tinuta de vara confortabila, casual și rafinata cu o pereche de pantaloni și o camasa sau bluza vaporoasa. Chiar daca optezi pentru o camașa alba, nu te teme ca vei fi prea serioasa in vacanta; aceasta poate fi extrem de sexy alaturi de o pereche de jeansi scurti sau trei-sferturi.

Daca in schimb alegi camasile inflorate ori in nuantele vesele si tari care sunt acum in tendinte, combina-le cu pantaloni drepti sau evazati, lungi sau trei-sferturi.

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Pentru o tinuta de vara casual si un look original, opteaza pentru o salopeta de vara in culori vibrante, din materiale cu textura fluida, si te vei simti confortabil in orice moment.

Bluzele cu model special

Pentru bluze, opteaza pentru modelele geometrice sau imprimeurile vesele, ori alege-le pe cele simple, in culori pastelate, daca esti adepta unui stil mai clasic. Acestea se vor potrivi oricarei combinatii, in special celor cu pantaloni simpli, clasici sau evazati.

Ca sa fii insa o aparitie de neuitat in aceasta vara si sa te pastrezi in trend, alege modelele in voga acum: cele cu volane bogate pe umeri, in lateral, ori cele cu o funda mare, legata la spate. Acestea iti confera un aer sexy, rafinat dar si comod in acelasi timp. La fel de potrivite pentru zilele de vara sunt cele in stil tunica, pe care le poti purta si la plaja direct peste costumul de baie, sau tip camasa, care poate fi purtata de sine statator.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Nu uita de o palarie

Un must-have al vacante reusite de vara este o palarie, indiferent daca esti la mare sau la munte. Te va feri de razele prea puternice ale soarelui in zilele toride de vara, oriunde te vei afla. In plus, o poti integra cu succes si intr-o ținuta de zi, alaturi de perechea preferată de jeansi, lungi sau scurti. Poart-o alaturi de o geanta mare din piele sau pai, in stil boho-chic, pentru un efect wow.

Alege din propunerile de mai sus acele piese care iti permit sa creezi outfituri confortabile, comode si rafinate, potrivite pentru orice zile toride de vara!

Sursa foto: Imagine de Jill Wellington de la Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri