18 Octombrie 2021 publicat în Moda 35 share-uri

Moda pentru femei senior: Iată câteva exemple de ținute elegante și în pas cu moda care te vor face să arăți cu 10 ani mai tânără, ținute purtate de femei și doamne frumoase, adevărate fashioniste senior, cu un gust impecabil și un simț desăvârșit al modei.  

Nimeni nu spune că vârsta a treia nu poate fi onorată drept o etapă frumoasă în viața unui om sau că nu putem profita în continuare de micile bucurii ale modei și de a purta o haină care ne avantajează, ne celebrează corpul, ne face să ne simțim mai tinere și ne și întinerește fizic. Dacă ne place stilul elegant, de ce să nu îl adoptăm? Dacă iubim culorile, atunci de ce să ne rezumăm doar la alb și negru? Dacă ne plac combinațiile îndrăznețe, de ce să optăm pentru cele banale sau șterse?

Iată câteva exemple de ținute elegante și în pas cu moda care te vor face să arăți cu 10 ani mai tânără, ținute purtate de femei și doamne frumoase, adevărate fashioniste senior, cu un gust impecabil și un simț desăvârșit al modei.

Frumusețe și eleganță la orice vârstă: 15 ținute elegante și în tendințe pentru femei senior, de peste 60 de ani

Foto: De la LightField Studios /Shutterstock
Retail jobs Foto: De la Desizned /Shutterstock Foto: De la YAKOBCHUK VIACHESLAV /Shutterstock Foto: De la Freeman Studio /Shutterstock Foto: De la LightField Studios /Shutterstock Foto: De la Golubovy /Shutterstock

Foto: De la LightField Studios /Shutterstock

Foto: De la Roman Samborskyi /Shutterstock

Foto: De la Igisheva Maria /Shutterstock

Foto: De la Roman Samborskyi /Shutterstock

Foto: De la ShotPrime Studio /Shutterstock

Foto: De la Dusan Petkovic /Shutterstock Foto: De la LightField Studios /Shutterstock Foto: De la LightField Studios /Shutterstock Foto: De la Roman Samborskyi /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri