Tricourile clasice sunt un wild card în orice look, totuși, combinându-le cu stil și cu cap, oferă un element distinctiv pentru a reuși în această primăvară și vară.

Minimalismul a predominat, reîntoarcerea stilului din anii 90 și criza cauzată de pandemie fac ca piața să trimită semnale pentru a ști care sunt piesele vestimentare esențiale în garderoba sezonieră.

Fiecare sezon are elementele sale de bază. Dacă iarna este timpul să scoți puloverul cu guler sau pantalonii de velur, primăvara este rândul tricoului de marinar sau al tricoului cu dungi. Două articole de îmbrăcăminte care au câștigat eticheta de bază infailibilă din mai multe motive: au rămas neperturbate de tendințe și știu să se adapteze la toate stilurile și circumstanțele. Faptul că acest tricou bărbătesc este un obiect vedetă în garderobă nu înseamnă că nu este reinventat în fiecare sezon. Polo-urile cu dungi sau tricourile cu inspirație marinărească rămân intacte în esența lor, dar în fiecare an încorporează culori noi, ușoare variații în design și, mai presus de toate, modul în care sunt combinate este actualizat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? BIG SALE: 10 Piese vestimentare ULTRA reduse – la preț sub 100 lei

Tricouri dama, eMag

În această primăvară găsim tricouri cu dungi și tricouri în gradient, cu combinații explozive pentru o lovitură de energie suplimentară în orice look. Să menționăm că este primăvară și, mai presus de toate, că nu există frică de risc, pentru că doar așa poți duce stilul la nivelul următor.

Ai grijă însă pentru că și iubitorii de discreție au opțiunile lor în acest sezon. Tricoul cu dungi fine, inspirat de cel pe care Kurt Cobain l-a transformat într-o icoană grunge, este și unul dintre cele mai prezente în noile colecții de îmbrăcăminte pentru bărbați.

O altă motivație de a purta tricou polo cu dungi în acest sezon este că îl poți (ar trebui) să-l combini cu sacoul de la costum. Un mix care te va face să te simți ca în vacanță în mijlocul unei întâlniri de lucru sau în mijlocul orașului. Sau poți să te joci și tu ca Cary Grant și să-ți pui tricoul cu dungi deasupra cămășii tale. Sau inspirați-vă din uniforma clasică a gondolierilor din Veneția și faceți-o invers, punându-vă cămașa peste tricoul cu dungi.

De la puncte minimaliste la buline maxi - manichiura cu puncte este manichiura sezonului! 25 de modele de unghii superbe, moderne, cu puncte 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Tricouri emag oferte

Dacă îți lipsește inspirația, nimic mai potrivit decât întoarcerea la stilul clasic, acesta nu dă greș niciodată. Și dacă vorbim despre clasici și despre tricoul cu dungi care trebuie sau trebuie să fie în garderoba ta, nu putem uita miticul tricou de marinar inspirat din uniforma pușcașilor marini francezi, întrucât odată cu acestea a început această îmbrăcăminte iconică mereu la modă.

Tricoul, așa cum îl știm cu adevărat acum, a apărut, însă, în Europa, în 1913, ca o piesă de lenjerie intimă. În primul război mondial, soldații americani au fost uimiți de lenjeria confortabilă purtată de europeni, deoarece americanii purtau lenjerie de lână. Se crede că în acest fel tricoul a ajuns în Statele Unite, odată cu întoarcerea soldaților americani acasă. În principiu aceste tricouri erau albe, dar datorită vizibilității lor ridicate, marinarii le-au vopsit cu coloranți naturali precum cafeaua. Odată ce s-au întors din război, tricoul a devenit piesa vestimentară vedetă din jurul casei.

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă”

Tricourile nu au devenit din întâmplare un clasic vestimentar. Au multe avantaje: sunt masculine, confortabile, elegante și, mai presus de toate, extrem de versatile. Dacă sunteți un fan necondiționat al tricourilor polo, veți fi putut să le verificați deja în numeroase ocazii. Tricourile funcționează bine cu toate tipurile de pantaloni, de la pantaloni scurți la pantaloni de stofă, la blugi și pantaloni chino.

În acest fel, vă puteți baza pe această îmbrăcăminte pentru o mare varietate de ocazii. Purtați-l pentru a merge la birou sau pentru a ieși la o bere cu prietenii. Combinația sa de confort și eleganță îl face, de asemenea, o opțiune excelentă pentru vacanță.

Înlocuirea cămășii și a cravatei cu un tricou polo vă va oferi look-ului de birou o notă mai relaxată, păstrând în același timp eleganța. Combinarea tricourilor cu sacoul este foarte simplă. Trebuie doar să decideți dacă tricoul polo se potrivește cu culoarea costumului sau, dimpotrivă, este în contrast cu acesta.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Sursa foto: Photo by Kajetan Sumila on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri