Sezonul estival a venit și, odată cu temperaturile din ce în ce mai ridicate, febra cumpărăturilor de rochii de vară drăguțe și vaporoase ne stăpânește din ce în ce mai mult. După luni întregi de stat în haine lejere de casă, nevoia de crea rapid o ținută elegantă cu un singur articol vestimentar este în prim plan.

Comunicat de presa

Rochia de vară este un element vestimentar de sine stătător, iar când este cald nu vă trebuie decât o pereche de sandale pentru a completa ținuta. Perfectă pentru vacanță, o rochie de zi se poate transforma într-una de seară doar prin schimbarea pantofilor. Rochia de vară perfectă nu iese din garderobă la sfârșitul sezonului estival, ci poate fi combinată cu jachete și botine primăvara târziu, sau la începutul toamnei. Și, indiferent dacă sunteți în căutarea unei rochii maxi, mini sau midi, cu siguranță o veți găsi pe Remixshop.com.

Ne inspiră cel mai mult rochiile care dezvăluie puțin corpul, cum ar fi cele mini cu mânecă bufantă, sau cele croșetate, cu decolteu tip halter și cu spatele deschis - ambele pe punct de a reveni la modă. Există și alte modele actuale care merită să fie așteptate cu nerăbdare în acest sezon: rochiile voluminoase cu imprimeuri eclectice și intens colorate, rochiile de zi inspirate de ținutele de seară, rochiile largi cu motive florale, cele albe simple, sau cele diafane cu bretele subțiri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted

Rochii cu mâneci bufante

Mânecile bufante voluminoase sunt tot ceea ce necesită o rochie. O tendință din trecut reînviată, încărcată de feminitate nesfârșită. Pentru a sublinia volumul mânecilor, rochia este croită pe corp. Dacă doriți să o purtați ca rochie de zi, selectați un model minimalist. Descoperiți pe Remixshop.com modelul preferat!

Rochii de zi cu bretele subțiri

Rochia vaporoasă de vară cu bretele subțiri este o variantă universală pentru acest sezon. O puteți purta atât pe plajă, cât și la o nuntă, atâta timp cât aveți accesoriile potrivite. Un model bine nimerit poate fi purtat și la plimbări de weekend, picnic-uri în parc, sau chiar pentru a ieși la un cocktail cu prietenii.

Rochii de vară mini

După un an întreg în care rudele, prietenii și colegii ne-au privit exclusiv din talie în sus, a venit momentul să dăm și picioarelor o șansă de a fi în centrul atenției. Nu trebuie să facem altceva decât să reducem lungimea rochiilor. Nu ratați ocazia de a avea în arsenal niște variante mini, dar de efect, pentru a atrage atenția în acest sezon. De fapt, siluetele micro-mini au fost una dintre tendințele remarcabile din colecțiile de primăvară. Alegeți între rochii ca de păpușă, cu volane, rochii mini cu mâneci bufante și croială pe corp, și rochii mini cu decolteu tip halter și spate deschis de pe Remixshop.com.

10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Colecție cu cele mai frumoase rochii satinate care îți conferă un look elegant și feminin Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști

Un aflux de culori și imprimeuri

O altă tendință la modă, care aduce culori strălucitoare și imprimeuri excentrice în îmbrăcămintea de zi cu zi. Rochii roșii și candy (nuanțe de bomboane, de la culoarea zmeurei la rozul bubblegum) pentru fete îndrăznețe și provocatoare, cărora le place să fie remarcate oriunde. Motivele florale sunt o modă care domină de obicei în sezonul primăvară-vară, dar acordați atenție și imprimeurilor geometrice, celor de animale, și bulinelor.

Rochii albe diafane

O rochie albă simplă este un remediu universal pentru problemele stilului de vară. Nu numai că este potrivită pentru aproape orice ocazie de vară, dar această rochie romantică și delicată a devenit aproape o uniformă neoficială a verii. De la mini la modele lungi, aceste rochii albe de zi oferă posibilități infinite pentru accesorii. Schimbați sandalele, gențile și bijuteriile, și rochia albă va părea nouă de fiecare dată.

Cea mai nouă colecție Reserved aduce primăvara în garderoba ta Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Rochii croșetate, sau cu detalii făcute de mână

După un an petrecut aproape în totalitate virtual, îmbrăcămintea făcută cu măiestrie tangibilă și vizibilă este mai încântătoare ca niciodată. Rochiile texturate, care dăruiesc senzații tactile - fie că este vorba de o rochie colorată, croșetată, de o rochie de zi cu aplicații florale 3D, sau de o rochie cu franjuri - merită să fie favoritele voastre pentru vara 2021.

Pentru serviciul de acasă, și pentru ce va urma

Cum să vă simțiți elegante la întâlniri online importante și, în același timp, să vă simțiți confortabil la biroul Dvs. de acasă? O rochie-cămașă modernă, sau o rochie-tricou simplă, ar fi cu siguranță o soluție perfectă. În plus, aceste modele nu arată prea formal dacă vreți să mergi la o plimbare după-amiaza, sau dacă vreți să faceți o pauză de la muncă, sau ca o variantă pentru ținuta de zi în weekend. Descoperiți o miltitudine de rochii pe Remixshop.com!

Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri