Vremea încă nu s-a încălzit de tot, iar diminețile și serile pot fi chiar răcoroase. Nimic nu este mai important decât confortul și căldura, așa că o pereche de botine îți vor oferi ceea ce cauți: stil și comoditate. 

Se schimbă sezonul și trebuie să faci tranziția de la garderoba de iarnă la cea de vară. Cel mai important element pe care trebuie să-l ai, pentru lookuri senzaționale, sunt botinele de piele. Sunt perfecte pentru a fi purtate cu rochii, fuste sau blugi și bluze casual sau elegante. Botine cu toc jos ori stiletto, scurte sau înalte, de piele lucioasă ori piele întoarsă, toate sunt combinația perfectă pentru un look feminin și elegant.

Vremea încă nu s-a încălzit de tot, iar diminețile și serile pot fi chiar răcoroase. Nimic nu este mai important decât confortul și căldura, așa că o pereche de botine îți vor oferi ceea ce cauți: stil și comoditate.

Oricât de mic ar fi tocul botinelor, îți va îndrepta postura, iar asta de va face încrezătoare în tine chiar dacă vremea este mohorâtă și nu ai chef de nimic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ?

Ghetuțe, botine, cizme, care este diferența?

Ghetuțele - se termină chiar la nivelul gleznei și de multe ori dau impresia de picior scurt. Purtate în combinația nepotrivită, cu o fustă până sub genunchi, îți vor face un mare deserviciu din punct de vedere al look-ului, așa că mai bine renunță la lele.

Botinele - Sunt mai elegante și mai fine și se termină deasupra gleznei, unde piciorul începe să se subțieze. Din acest motiv iluzia optică pe care o oferă este una care te pune în valoare, creând aspectul unor picioare alungite. Poți combina botinele atât cu pantaloni dar și cu rochii sau fuste orice lungime.

Cizmele - Orice pereche de botine mai înaltă decât nivelul gleznei. Cizmele pot fi până la gambă, sub genunchi, deasupra genunchiului sau până la coapsă.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI….

Cum asortezi botinele cu blugii

Poți să optezi pentru blugi lungi, evazați, care ajung până la pământ. De asemenea, blugii cropped, până la gleznă, care vor lăsa botina să se vadă frumos. Dacă blugii sunt mai largi, dar prea lungi, îi poți răsuci o dată sau de două ori astfel încât să se vadă tocul. În partea de sus poți combina o bluză sport sau orice alte bluze pentru femei.

Cum porți botinele la rochii

Nu este nevoie de multă inspirație pentru a crea o ținută formată din rochie și botine. Din fericire, această combinație poate fi purtată pe tot parcursul anului. De la botine cu rochii lungi, medii sau scurte, ample sau strâmte, toate sunt variante pe care te poți baza pentru un look comod dar interesant.

Fustă și botine?

Bineînțeles! O pereche de botine negre, cu o fustă de stofă, accesorizate cu dresuri negre mate, sunt tot ce ai nevoie pentru o ținută sexy, dar elegantă. În partea de sus poți alege un sacou pentru un aer mai sobru, ori o geacă de blugi sau piele pentru un look casual.

Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Rochie pulover și botine

Secretul unei ținute reușite este nota de echilibru care se obține prin alegerea lungimilor și volumelor potrivite. O pereche de botine cu toc jos va merge foarte bine cu o rochie pulover, în zilele de iarnă reci, chiar și atunci când ninge. Dacă vei alege o pereche de botine cu toc și vei accesoriza toată ținuta cu un șirag de perle, vei putea să mergi la orice gen de eveniment, fără nicio grijă referitoare la cum ești îmbrăcată.

Botine și blugi skinny

Dacă te simți bine într-o pereche de blugi skinny elastici, atunci alege un top negru și un pulover supradimensionat, înalță-te cu o pereche de botine și ești gata să ieși din casă. Dacă vrei să schimbi această ținută drăguță cu una mai sofisticată, alege un sacou lung pe care să-l arunci neglijent pe umeri.

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Îți doresc timp… Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire

Sursa foto: De la Victoria Chudinova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri