Ziua Națională a Femeilor #PeToc celebrează anual feminitatea, grația și forța sexului frumos, pe data de 14 septembrie, iar FashionUp a pregătit în perioada 13 – 16 septembrie multe acțiuni aniversare.

Comunicat de presa

Anul acesta, cea de-a cincea ediție a evenimentului #PeToc se va desfășura online, prin reduceri speciale și concursuri organizate de instagrammerii pasionați de fashion.

În perioada 13 – 16 septembrie, echipa FashionUp își va surprinde clienții cu nenumărate reduceri. Reprezentantele sexului frumos pot alege din peste 4.000 de modele de pantofi și sandale cu toc, toate, cu o extra reducere de 10%.

Șase instagrammeri au pregătit concursuri pe conturile lor și așteaptă să-și premieze fanii cu vouchere FashionUP, cu valori cuprinse între 150 și 300 de lei.

Evenimentul #PeToc vine cu un mesaj puternic: Women empowering women”. „O femeie cu atitudine, care poartă tocuri și își asumă feminitatea, are puterea să realizeze lucruri extraordinare. Evenimentul #Pe Toc este despre pantofii cu toc pe care îi purtăm cu elegantă și încredere la birou, sau la fiecare eveniment important din viață noastră, dar mai este și despre forța interioară care ne împinge să facem lucruri neașteptate, despre puterea de a zâmbi, chiar și atunci când lucrurile nu au ieșit cum le-am planificat, de a iubi și de a-i susține pe cei care au nevoie, fără a le cere nimic în schimb. Noi, femeile, ne facem griji și ne dorim ca toți membrii familiei să fie în siguranță, în timp ce alergăm pe tocuri spre diverse evenimente, întâlniri, ședințe cu părinții, sau facem cumpărături. Femeile fac toate acestea fără să arate cât efort există în spatele fiecărei acțiuni”, a afirmat Mira Anghelescu, directorul de operațiuni FashionUp, care a dezvoltat acest proiect.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile

Anul acesta, FashionUP a lansat și proiectul MarketUP! care susține și promovează selleri de fashion din România,  oferindu-le expunere pe una dintre cele mai importante platforme de ecommerce de fashion din țară. Producătorii si designerii au posibilitatea să beneficieze de un suport important în dezvoltarea afacerii lor online: sprijinul unei echipe specializate în marketing online, acces la baza de date cu peste 1.000.000 de abonați FashionUP și prezența în proiectele sale editoriale.

La cea de-a cincea ediție a evenimentului #PeToc, îți dorim să te bucuri de ofertele aniversare și să celebrezi alături de noi feminitatea, atitudinea și stilul.

DESPRE FASHIONUP

În cei 10 ani de comerț online, FashionUP s-a diferențiat prin oferta extrem de variată pe zona de lifestyle pentru întreaga familie, de la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, până la produse de îngrijire personală și obiecte de home&deco. Astăzi, magazinul comercializează peste 1.000 de branduri naționale și internaționale, cu zeci de mii de produse de calitate superioară, și urmărește mereu să ofere cele mai mici prețuri din piață.

FashionUP aduce în exclusivitate brandurile La Redoute și Heine, dar și mărci populare precum Guess, Love Moschino, Calvin Klein, Versace Jeans, Nike, Adidas, Pepe Jeans, New Balance, Desigual, Le Coq Sportif, Bensimon, Top Secret, Vans, Lacoste, Esprit, Triumph, Clinique, Bioderma și multe altele. Gama de produse a marketplace-ului se îmbogățește zilnic cu item-uri noi.

În plus, magazinul oferă peste 10.000 de produse în stoc cu livrare rapidă, în 24 de ore, un serviciu dedicat de customer care și programul de loializare CashUp, prin care clienții primesc bani înapoi la fiecare comandă. Clienții FashionUP pot plăti sigur și rapid online, prin ramburs, dar și în rate, prin unul dintre partenerii bancari.

FashionUP este prezent în România, Bulgaria și Ungaria.

HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri