Primavara inseamna renastere si prospetime. Odata cu verdele crud al copacilor, ne dezmortim si noi si simtim nevoia unei schimbari. Un ruj nou, o coafura trendy sau un outfit fresh ne schimba dispozitia cat am bate din palme.

Incepem sa ne imbracam in acord cu sezonul si aducem culoare in viata si in dressingul nostru. Culorile luminoase si rochiile isi fac loc, din nou, in tinutele noastre.
Profitati de weekend si faceti ordine prin lucrurile, impachetate, cu parere de rau, primavara trecuta si focusati-va pe culorile si accesoriile care va vor scoate din rutina.

Daca aveti timp si buget, mergeti la shopping cu prietenele si achizitionati cateva dintre elementele cheie ale noului sezon.

Idei? Am eu cateva! Am pregatit 3 tinute, care sper sa va inspire si sa va faca pofta de experimentat.

Renunta la pantaloni si mizeaza pe rochii

Simt ca a venit primavara cu adevarat in momentul in care pot renunta la nuantele pamantii, la dresurile groase, la pantaloni, agat bocancii in cui si pot sa imbrac rochii din materiare usoare, in tonuri vesele.

Colorate sau nu, cu imprimeuri florare sau cu buline, vaporoase, cu pliuri, lungi sau scurte, rochiile iti accentueaza mereu feminitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

Avand in vedere ca vremea s-a incalzit, pregatirea de dimineata dureaza mult mai putin. Poti arunca cu usurinta o rochie pe tine, o jacheta subtire de blugi, balerini, ochelari de soare, o geanta si esti aproape gata sa iesi pe usa.

Rochie cu buline (119.90 ron), Balerini (69 ron), Jacheta de blugi (319.90 ron), Ochelari (1371 ron), Geanta (25.35 €)

Pantaloni cu taietura clasica

Daca ai un job mai pretentios sau, pur si simpu, ai un stil mai sofisticat si mersul pe tocuri este ca respiratul pentru tine, atunci o pereche de pantaloni cu taietura clasica si o pereche de sandale sunt optiunea potrivita.

Franjurile si umerii evidentiati au ramas in trend si sezonul acesta, asa ca daca vrei o tinuta mai indrazneata poti sa te joci cu aceste elemente in partea de sus.

Pantaloni cu taietura clasica (73.24 €), Geanta (795 ron), Top cu franjuri (76.95 ron), Sandale (79.90 ron), Ochelari (752 ron)

Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat Susține-ți frumusețea din interior! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Fustele maxi

Fustele maxi fac furori de cateva sezoane, deja, iar daca e sa ne luam dupa cele mai hot bloggerite ale momentului, acestea sunt un must have.

Usor de asortat, acestea sunt confortabile si iti dau in acelasi timp un aer sofisticat. Le poti combina cu aproape orice, de la topuri simple si tricouri sport, pentru un aer urban, pana la camasute fluide, pentru un aer clasic, romatic.

Fusta maxi (42.25 €), Colier (111 ron), Tricou(53.52€), Pantofi sport cu platforma (119 ron), Geanta (367 ron)

Vremea frumoasa de afara si alesul tinutelor mi-au amintit de ultimele versuri din "Dorinta", a Anei Blandiana: ”Din ganduri, din dragoste/Sau numai din somn trezindu-ma/Bucuroasa, buimaca/Sa trag pe mine o haina,/Sa ies naucita in strada/Cu picioarele goale-n pantofi/Si sa intreb fericita:/Stiti cumva in ce an suntem?”

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu

Sper ca v-am starnit dorinta de joaca! Spor la asortat!

 Sursa foto homepage: By bedya/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri