7 Aprilie 2016 publicat în Moda 22 share-uri

Voi incepe cu o intrebare! Cat timp va ia sa va decideti asupra tinutei inainte sa iesiti in oras? Mie imi ia o vesnicie si sunt mereu indecisa, chiar daca de multe ori fac tinuta in minte, din timp.

Cand ajung in fata dulapului, dupa un moment de placere, ma panichez si realizez ca oricat de multe haine as avea, niciodata nu am cu ce sa ma imbrac. Nimic nu mi se pare potrivit.

Hainele incep sa zboare prin camera, ma invart minute bune prin fata oglinzii si realizez ca sunt in intarziere, din nou.

Daca in timpul zilei sunt mereu pe fuga si incerc sa fiu mai practica, cand ies in oras imi place foarte mult sa ma imbrac in rochie. Ca sa imi fac existenta mai usoara am ales 3 rochii, stiluri diferite, si le-am accesorizat. Pus pe hartie, totul pare mai usor si poate va inspira si pe voi.

Rochie verde cu maneci lungi bufante

Chiar daca iesim la o simpla intalnire cu prietenle, ne dorim mereu sa starnim admiratie. Vrem o tinuta in care sa ne simtim bine, sa avem libertate de miscare, dar sa fie sexy si stilata in acelasi timp, si foarte important, usor de accesorizat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Din acest motiv am ales o rochie versatila, care poate fi accesorizata in mai multe moduri. Pentru ca inca mai este sezonul pentru botine, am ales varianta de mai jos:

Rochie (26.06 €), Geanta cu franjuri (84.90 lei), Geaca de piele (713.94 lei), Botine decupate (338 lei), Cercei (7.04 €)

Rochie scurta casual

Daca vrei sa mergi la un concert, la cinema sau sa bei ceva cu prietenii, o rochie scurta, lejera, este o alegere sic si trendy. Pentru un plus de farmec adauga o palarie si cateva accesorii.

Rochie casual (74.90 lei), Palarie(30.98 €), Botine (99 lei), Colier(25.90 lei), Geanta (99.90 lei), Inel (51 lei)

Rochie midi rosie cu decolteu adanc

Trebuie sa participi la un cocktail, o petrecere fancy sau pur si simplu vrei sa sarbatoresti atuurile cu care te-a inzestrat mama natura? Atunci opteaza pentru o rochie care urmeaza linia corpului, cu decolteu adanc. Am ales o rochie rosie, pentru ca aceasta culoare nu ne dezamageste niciodata.

Nu te feri de accesotiile aurii, sau animal print, pentru ca sunt un blend perfect.

Rochie rosie (292 lei), Geanta (369.90 lei), Sandale (109 lei), Trench (560.90 lei), Colier (26.90 lei)

"Ninotchka: Nu arat caraghios?
Leon: Caraghios? Daca rochia asta s-ar plimba de una singura pe bulevard, as urmari-o de la un capat al Parisului la celalalt si cand as ajunge-o din urma, i-as spune: Asteapta, rochie fermecatoare! As vrea s-o cunosti pe Ninotchka... Sunteti facute una pentru cealalta." (replici din filmul artistic Ninotchka)

In definitiv toate suntem Ninotchka si meritam o rochie fermecata si daca tu nu ai gasit-o inca, aceasta te astepta pe rochii365.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri