25 Martie 2016 publicat în Moda 11 share-uri

Un semn ca a venit primavara este atunci cand vedem pe strada primele trenciuri purtate de femei cochete. Trenchurile sunt personajele principale ale primaverii, piesele fara de care tinutele noastre nu ar fi complete si misterioase si atat de chic.

Comunicat fashion

Un semn ca a venit primavara este atunci cand vedem pe strada primele trenciuri purtate de femei cochete. Trenchurile sunt personajele principale ale primaverii, piesele fara de care tinutele noastre nu ar fi complete si misterioase si atat de chic. Clasice, cu nasturi, cu cordon in talie, trenchurile sunt hainele care ne vor insoti incepand de acum si pana la toamna, chiar si in lunile de vara, cu dimineti ploioase.

Introdus in moda prin anii ’40, trenciul a facut multe cuceriri de-a lungul timpului, de la Audrey Hepburn, la Kate Moss, Sherlock Holmes sau Kate Middleton. Vivo Collection iti introduce trenciurile care iti vor da un aer sofisticat,londonez sau parizian, indiferent ca-i ploaie sau soare.

Trenchuri de purtat acum si pana in mai, dar si la toamna

Trench-ul clasic cu cordon in talie, cel care a dat startul trendurilor, util pentru o garderoba clasica, eleganta.

Trenci clasic, Vivo Collection, pret 149 lei

Trenci in clos, Vivo Collection, pret 99 lei

Trenci scurt, Vivo Collection, pret 129 lei

Foto homepage: Flickr


Sunt Karina Simion, profesor de limbă română și de limba spaniolă și mamă de Marc. El este inspirația din spatele cortinelor. Așa s-a născut și blogul acesta, Miculmarc.ro. Tot ce...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri